Beograd Magazin

Pobesneli Maks Beograd – ovakvu trku prestonica ne pamti!

pobesneli-maks-beograd
Printscreen

Neobične scene sa ulica obično su se, nekada, dok nije bilo mobilnih telefona da se nešto fotografiše ili snimi, prepričavale i tako postajale urbane legende. Niko kasnije nije mogao da bude siguran šta je istina a šta je na celu priču, prenošenu ‘od usta do usta’, nafilovano i dodato kao ukras da dobije na težini ili bude zanimljivija. Međutim, sada smo svedoci jedne sasvim autentične, nesvakidašnje scene koja podseća na filmske, a uglavnom je smešna.

Naime, korisnik TikTok mreže zabeležio je ovu neverovatnu trku još neobičnijim prevoznim sredstvima Bulevarom kralja Aleksandra u Beogradu. Na TikToku a i šire snimak je postao viralan, a njegov autor u šali ga je nazvao „Južni vetar: Ubrzanje“. Mada nas više podseća na scene iz franšize „Pobesneli Maks“.

@nikolakeljanovicJuzni Vetar Ubrzanje♬ original sound – Kelja

Nismo sigurni da li su ova vozila sa prikolicama freze, motokultivatori ili nešto iz „ručne radinosti“, ali smo sigurni da je ovakva trka svuda nebezbedna a i kažnjiva. Momci se dobro zabavljaju i to se vidi, ali ovo ne preporučujemo. Osim kada je u pitanju film i Mel Gibson u glavnoj ulozi:

 

Kopirnica po rupi naplaćuje dva dinara, ni heftanje nema džabe

Reklama

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

114 Shares
114 Shares
Share via
Copy link