Magazin

Pobednik Slagalice dobio jezive pretnje i uvrede nakon pobede od 5 poena razlike

pobednik-slagalice

Pobednik 146. ciklusa “Slagalice” Arsenije Arsić, o čijim briljantnim rezultatima je brujala Srbija početkom godine, nastavio je da se takmiči u ovom kvizu, ali virtuelno, odnosno na društvenoj mreži Fejsbuk. Ovaj student ekonomije, koji je osvojio srca gledalaca, sada se susreo sa netrpeljivošću zbog svog znanja, a koliko protivnici mogu da budu nemilosrdni, podelio je na društvenim mrežama.

„P*čko mala grobarska. Sve ti živo je*em što imaš. Mamu ti mrvu je*em. Dabogda jutro ne dočekao. Siso pe*erska. Oca ti je*em nepokretnog. Pi*ketino raspala“, objavio je Arsić poruku takmičara sa kojim je, kako navodi za Objektiv, odigrao partiju “Slagalice” na Fejsbuku.

uvrede

Kako navodi, u pitanju su “komplimenti na njegov račun zbog pobede od pet bodova razlike u FB Slagalici”.

– Smešno mi je koliki su nečiji intelektualni dometi. O ovome nisam govorio članovima porodice, odlučio sam da uvrede okačim na društvene mreže kako bi svi videli ove nepodopštine. Nisam se nadao uvredama, ništa nije ukazivalo na to da će me vređati nakon što smo odigrali partiju “Slagalice”. Prijavio sam ga Fejsbuku, zasad ga neću tužiti. Mislim da vam je jasno o kakvom čoveku se radi – kaže Arsić.

Inače, Arsenije se nije proslavio samo u „Slagalici“, jer je prošle godine bio sjajan i u „Poteri“. Kako je ranije sam rekao, kvizovima se bavi već pet godina.

Slagalica na aparatima, ljudi u neverici gledali jučerašnje izdanje kviza (VIDEO)

Izvor: Objektiv

48 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap