Magazin Svet

Na koricama Plejboja je gej muškarac, a smrtonosni meteor uputio se ka Zemlji

Bretman Rok
Foto: Printskrin/ Instagram

Bez brige… Nikakav smrtonosni meteor nije se uputio ka Zemlji i ništa od smaka sveta – za sad. Međutim, američki erotski časopis “Plejboj” objavio je jednako senzacionalističku vest, a tiče se toga ko će krasiti novu naslovnicu.

Naime, ovo je potpuna novina i potez na koji su se odvažili po prvi put. Naslovnicu krasi influenser Bretman Rok, prvi gej muškarac koji je dobio tu čast.

Jedini muškarac koji je samostalno zauzeo „Plejboj“ naslovnicu bio je osnivač časopisa Hju Hefner i to tek 2017. godine kao vrsta počasti nakon smrti. Svi muškarci koji su se pre pojavljivali na „Plejboj“ naslovnici, kao što je recimo Donald Tramp, bili su u društvu zečica.

Rok se takođe razlikuje od drugih muškaraca na Plejboj naslovnici time što je sam obučen kao zečica. Na sebi ima korset, najlonke i cipele na visokoj peti, a tu su i tipični detalji, crna leptir mašna, bele manžetne i zečje šape i repić.

„Plejbojev sam zečić“, napisao je Bretman uz fotografije naslovnice „Plejboja“, a iste fotografije podelio je i službeni Tviter profil časopisa.

Dvadesettrogodišnji Rok proslavio se kao influenser sa svojim poučnim videima o šminkanju.

„Tajm Magazin“ ga je proglasio jednim od 30 najuticajnijih tinejdžera 2017, a 2019. godine bio je na naslovnici „Gej Tajms“ časopisa.

Izvor: Nova.rs

7 genijalnih domaćih gej pesama, jednu od njih “muškarčine” naručuju u kafani

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
75 Shares
Share via
Copy link