Magazin Putovanja

Plaža u Grčkoj koju turisti iz Srbije najviše pretražuju na Guglu, pogledajte i zašto (FOTO)

sani-plaza
Foto: Flickr/Sani Resort

Fotografije belog sitnog peska i tirkizno plave vode su sigurno jedan od glavnih razloga zbog kog ova plaža treba da se nađe na listi letnjih destinacija.

Plaža Sani većim delom pripada luksuznom hotelskom kompleksu Sani Resort, a u pitanju je jedna od najlepših plaža na Kasandri, sa belim peskom, plićakom i tirkiznim morem, piše Nikana.gr.

Plaža Sani nalazi se 45 kilometara južno od Poligirosa i 10 kilometara od sela Nea Fokea.

Ova plaža je nagrađivana Plavom zastavom za svoju čistoću, a duž obale je dug drvored koji posetiocima pruža lep hlad i stvara opuštajuće okruženje.

Sani je dobro organizovano odmaralište sa modernim sadržajima i mnoštvom mogućnosti smeštaja.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ornella Ady (@ornellaady)

Jedini deo koji je na raspolaganju posetiocima koji nisu gosti kompleksa nalazi se ispred kafića Anemos. U ovom delu je često gužva, posebno vikednom kada dolaze građani Soluna.

Predviđen je i prostor za posetioce sa sopstvenom opremom. U sezoni se parking mesto plaća 20 evra, a uključuje i ulaznicu za kompleks, a besplatno parkiranje moguće je na 400-500m od plaže.

Sani Resort vredi posetiti, prošetati se uređenim parkom, posetiti crkvu i luksuznu marinu, okupati se na zaista divnoj plaži. Na plaži Sani vas očekuje i lep zalazak sunca.

Izvor: Nikana.gr

Upozorenje srpskim turistima u Grčkoj: Podvale sve češće, žena prevarena za 230 €

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

112 Shares
112 Shares
Share via
Copy link