Magazin

Pink probio novo dno besramnosti, učesnika Elite izveli da mu saopšte tragičnu vest o smrti brata, a ekipa u studiju aplaudira

elita
Foto: Printscreen Zadruga Offical

Učesniku ”Elite” Marku Janjuševiću Janjušu saopštena je tragična vest o smrti njegovog mlađeg brata Mihaila. Produkcija je prikazala snimak u kojem je poslala obezbeđenje da ga izvedu sa imanja u Šimanovcima, a nakon što je izašao, voditeljka u studiju je rekla: “Janjuša su upravo izveli, produkcija će mu saopštiti ovu tužnu vest”, a onda je usledio gromoglasan aplauz publike u studiju.

Bizarna scena izgleda nadrealno.

Na ekranu iza voditeljke vidi se učesnik rijalitija koji će upravo saznati vest o tragčno preminulom članu porodice, a voditeljka bez trunke emocije potom najavljuje svoje nove goste zu studiju, dok publika sa leve i desne strane glasno aplaudira, prenosi Nova.

Ranije se pisalo o tome da dvojica braće nisu u „najboljim odnosima“, a nakon vesti o smrti Mihaila, Janjuševa supruga je došla po njega u rijaliti i izvela ga napolje, kako pišu mediji.

Snimak možete pogledati iznad.

Gledaoci u komentarima nemaju šta lepo da kažu o ovom potezu produkcije – zapravo, zgroženi su.

“Jao Pink kakva sramota kako novinarka priča ko da su mu ukrali biciklo a ne da mu brata nema više.”

“Čovjek ide van imanja da čuje vijest o preminulom bratu, a ekipa plješće u studiju. Stari moj…”

“Sram i stid da vas bude! Nemate obzira prema ničemu, doći će i vama kraj.”

“Kakva Elita, to je zatvorska psihijatrija”: Radmila Živković na Pinku oplela po rijalitiju, voditelji pokušali da je prekinu

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link