Koronavirus Novi Sad

Sve novosadske pijace dostavljaju povrće, voće, sir, meso i jaja na kućna vrata

Sve novosadske pijace su i nakon zatvaranja zbog vanrednog stanja nastavile da rade. I to na Facebooku. U jednoj grupi okupljeni su prodavci i mušterije i možete da poručite bukvalno sve što i inače ima na pijacama, direktno od prodavaca.

Bilo da tražite voće i povrće, mlečne proizvode, kućnu hemiju, prodavci koji su uključeni u ovu akciju će vam dostaviti po utvrđenom rasporedu. Tu su kontakti, brojevi telefona pijačnih prodavaca.

Administratori facebook grupe PIJACA NOVI SAD su se potrudili da sve bude lepo organizovano. Nije zgoreg da napomenemo da, kao i u svakoj grupi na Facebooku, imate boks za pretragu.

Velika verovatnoća da to što tražite već ima objavljeno na grupnom zidu, samo ukucate pretragu i izaći će vam najrelevantniji rezultati.

U grupi možete da pronađete prodavce sa svih novosadskih pijaca: Futoška, Riblja, Limanska, Satelitska, pa čak i Kvantaška.

Administratori grupe su razvrstali objave po pijacama, ali i po proizvodima. Sveže voće i povrće, alkoholna pića, duvan i cigarete, kućna hemija, jaja i testenine, mleko i mlečni proizvodi, suvomesnati proizvodi. Tu su i proizvodi od meda, koštunjavo i kandirano voće, bravarija, okovi i alati. Sve vam je sada na dohvat ruke.

Članovi u komentarima postova daju kontakte proverenih prodavaca, svako može da iznese pozitivno ili negativno iskustvo, pa je mogućnost zloupotrebe svedena na minimum.

Pravila grupe su jednostavna: nema vređanja, govora mržnje, omalovažavanja, dakle nije dozvoljeno ono što i inače ne bi trebalo da se radi.

Na kraju, kada se priključite Facebook grupi PIJACA NOVI SAD jedino što će vam predstavljati problem jeste kako da sačuvate liniju. I naravno, ne zaboravite da nakon preuzimanja robe temeljno operete ruke, kao i povrće i voće.

KORISNI LINKOVI:

COVID-19 – brojevi telefona Novi Sad

COVID-19 – zubari Novi Sad

Koronavirus – apoteke za penzionere Novi Sad

Prodavnice za starije od 65 – Novi Sad

Bojana Savić

Zaštitnica šuma i živog sveta u njima. Neprijatelj bahatih, pohlepnih, moćnih. Naturam expellas furca, tamen usque recurret!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

492 Shares
492 Shares
Share via
Copy link