Lifestyle Moda

Pijaca na klik – jednostavna onlajn kupovina lokalnih proizvoda sa preporukom

Do sada ste mogli da kupujete odelo, kozmetiku, uređaje i mnoge druge stvari online, a sada je internet ušao i na pijacu. Nova platforma Pijaca na klik omogućava kupovinu svežih namirnica lokalnih proizvođača uz pomoć samo nekoliko klikova, a odabrane namirnice vam se dostavljaju na adresu ili ih možete preuzeti direktno kod proizvođača.

Ova zanimljiva ideja koja umnogome olakšava život nastala je kao odgovor na sve brži život i želje da se poboljša kvalitet ishrane kod ljudi.

pijaca_na_klik_2
Printscreen

– Ideja je nastala iz potrebe da živimo zdravo i hranimo se kvalitetno, da na lak i jednostavan način dođemo do kvalitetnih proizvoda lokalnih proizvođača. Kreirali smo mesto gde se sreću želje kupaca i mogućnosti proizvođača, mesto gde se kvalitetom osvaja preporuka kupca, a poverenje predstavlja osnovu za saradnje – kažu iz Pijace na klik.

Ovaj jednostavan model online kupovine omogućava kupovinu velikog broja namirnica, od začinskog bilja, mlečnih proizvoda, meda, mesnih prerađevina, jaja, preko, pečurki, žitarica i proizvoda od žitarica, voća i povrća do različitih semenki i prirodnih preparata. U ponudi su proizvodi od preko 20 domaćih proizvođača poput Biofarme Šokšić, Gazdinstva Marinkov i Vozar, salaš Idei iz Temerina, PG Letića, PG Carpe Diem koji proizvode kozje proizvode i mnogi drugi lokalni proizvođači.

Sve što je potrebno jeste da napravite svoj profil preko kojeg ćete kupovati, što uključuje popunjavanja obrasca sa vašim osnovnim podacima. Ne postoji minimalna vrednost narudžbine, ali kod nekih proizvođača definisana je minimalna količina koja se može poručiti, što će biti naglašeno kod samog proizvoda. Takođe, narudžbine nisu ni količninski ograničene, ali iz Pijace na klik navode da ne bi voleli da se namirnice preprodaju, te proizvodađač zadržava pravo izmene stanja robe na lageru. Trenutno se roba plaća isključivo pouzećem, ali će uskoro biti omogućeno i plaćanje karticama i preko platnog naloga.

pijaca_na_klik_ilustracija
Foto: pijaca na klik

Ako poručite do utorka, željene namirnice stižu vam na adresu četvrtkom poslepodne, a troškove dostave snosi kupac i organizuje se preko kurirske službe Ciklo dostava. Za grad Novi Sad cena dostave je 110 din, za Petrovaradin, Klisu, Adice i Sajlovo je 150 din, za Veternik je 180 din, a za Sremsku Kamenicu 200 din. Ako imate neke posebne zahteve, u okviru narudžbenice postoji odeljak Napomena, gde možete upisati sve vaše zahteve u vezi sa poručenim namirnicama, dostavom i slično.

Naša pijaca malo je drugačija od pijaca na koje smo svakodnevno navikli – to je jednostavan model onlajn kupovine uz koji brzo i lako najsvežije namirnice pronalaze put od poznatog poljoprivrednog gazdinstva do vašeg frižidera ili ostave. Za sve one željne avanture, postoji i opcija „Uberi i ponesi“ – uz koju se kupac, odlaskom na mesto gde se namirnice uzgajaju, lično se uverava u njihov kvalitet i sam bira željene namirnice – navodi se u opisu. Osim preko sajta pijacanaklik.rs, kupovinu možete obavljati i preko Android i iOS aplikacije za mobilne telefone.

pijaca_na_klik_1
Printscreen

Što se tiče nove opcije Uberi i ponesi iz Pijace na klik kažu da je nastala iz želje da se mališanima objasne stvari iz prirode i da od ranog doba shvate značaj prirodnih namirnica.

– Razmišljali smo i o najmlađima, kako ih naučiti i kako im približiti prirodu. Jednostavno je, uskoro će biti dostupna i opcija „Uberi i ponesi“, za sve one željne da saznaju više o gajenju voća i povrća. Dok lično birate proizvode, uveravate se u način i kvalitet proizvodnje, istovremeno pomažete proizvođaču sa kojim gradite neku novu priču zasnovanu na poverenju. Ili možda novo prijateljstvo – objašnjavaju oni.

Isprobajte ovaj novi način kupovine, i kupujte sveže, raznovrsne namirnice sa lokalnom etiketom kvaliteta iz udobnosti vašeg doma udobnosti vašeg (klimatizovanog) doma ovog leta.

Saznajte koje su najkorisnije aplikacije Novosađanima

 

Aleksandra Aleksić

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


17 Shares
Share via
Copy link