Poznati

On je njeno „gospoče“: Naša pevačica uživa u romansi sa 30 godina starijim suprugom

pevacica-30-godina-stariji-suprug
Foto: Instagram/zorana.simeunovic

Pevačica Zorana Simeunović uživa u Egiptu sa 30 godina starijim suprugom, hitmejkerom Stevom Simeunovićem.

Ona je na svom Instagram profilu podelila njihovu zajedničku fotografiju na kojoj mu sedi u krilu, u kupaćem kostimu, dok on na sebi ima šorts za kupanje.

U jednoj od prethodnih objava na kojoj ljubi Stevu, Zorana je otkrila i kako mu tepa, pošto ga je nazvala „gospoče“.

Podsetimo, par se venčao 2018. godine.

– Da smo u Americi, Steva bi bio najveća zvezda, koja ne bi više ni morala da radi. Na ovoj dodeli sam se prvi put osećala rame uz rame sa Stevom, gledala sam često priznanja koja je dobijao, ponosila se i jedva čekala da se i moja nalaze na istoj polici kao njegova.

Ponosna sam na dosadašnji rad i način na koji gradim karijeru. Priznajem da bih volela da se Steva sada malo odmori od svega, i od pisanja i od studijskog posla, i da ja radim za nas, ali ništa od toga, jer je muzika njegov pokretač. Razliku u godinama zaista ne osećam, jer je on pun energije – rekla je Zorana jednom prilikom.

– Za muziku sam uvek inspirisan, a pogotovo otkad sam sa Zoranom, ona mi daje snagu i ništa mi nije teško – nadovezao se tada Simeunović.

Inače, Steva je radio i na albumu svoje drage koji je promovisala prošle godine, a na kojem se našao i duet s Anom Bekutom.

Da Zorani baš ide od kada je sa Stevom dokaz je i to što su u Nišu bili nagrađeni priznanjima koja nose imena Car Konstantin i Carica Teodora – on je dobio nagradu za dugogodišnji rad na estradi, a Zorana za otkriće godine.

Pevačica veganka posle 10 godina greškom pojela meso i briznula u plač (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs

115 Shares
115 Shares
Share via
Copy link