Magazin

Pevačica veganka posle 10 godina greškom pojela meso i briznula u plač (VIDEO)

pevacica-veganka
Foto: Printscreen

Pevačica Kloe Bejli, koja je dugogodišnja veganka, rasplakala se nakon što je saznala da je slučajno pojela mesni obrok. Naime, Kloe i njena sestra, glumica i pevačica Hale Bejli, odlučile su da izbace meso iz svoje ishrane pre više od deset godina.

No nedavno im je hotelsko osoblje donelo pogrešnu narudžbinu, a Kloe je o tome govorila u TikTok lajvu koji se brzo proširio internetom.

Osoblje hotela naručilo pogrešnu hranu

– Nazvala sam da naručim veganski hamburger za sestru i sebe kao i inače. Navedeno je da je vegansko, bez maslaca na pecivima i slično – ispričala je Kloe. Bila je pod tušem kada su hamburgeri došli, a kada je otišla u sobu, njena sestra je već jela.

– Jela je hamburger i pitala me: ‘Jesi li sigurna da je veganski?’ Pojela je nekoliko zalogaja i rekla: ‘Ovo je stvarno dobro’ – ispričala je Kloe koja je sestri naglašavala da je uzela vegansko jelo.

Međutim, ubrzo je shvatila da je učinjena greška, piše Index.

Rasplakala se

– Završila sam s oblačnjem, zagrizla sam hamburger i sok koji je počeo curiti iz njega nije bio kao u veganskom burgeru. Odmah nakon prvog zalogaja sam znala – rekla je.

Nazvala je recepciju hotela kako bi proverila jesu li naručili pravi obrok, a naposletku je saznala da je došlo do zabune i da njihovi hamburgeri nisu bili veganski.

– Odmah sam poludela. Popila sam punu bocu Sprajta. Hale mi se smejala jer sam plakala – ispričala je pevačica.

Njena priča izazvala je saosećanje njenih obožavatelja i kolega.

„Ponekad je teško uočiti razliku“, „Opravdano je njeno plakanje zbog toga“, „Da u nešto uložim deset godina i neko drugi to ugrozi, bio bih besan“, pišu joj obožavatelji.

Poznati kuvar zabranio veganima ulazak u njegov restoran

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link