Balkan Vesti

Osuđivani pedofil ponovo napao, seksualno zlostavljao kolegu sa kojim je radio u istoj firmi

ji1mupko
Foto: Ilustracija

Nekadašnji košarkaški trener iz Cazina je još 2008. godine osuđen na 12 godina robije jer je dve godine seksualno zlostavljao svog igrača, odnosno učenika.

Osuđivani pedofil, S. M. iz Cazina završio je iza rešetaka sumnje da je silovao 19-godišnjeg mladića u Velikoj Kladuši.

Njega su pripadnici policije Unsko-sanskog kantona uhapsili u petak, a nakon prijave žrtve da je fizički zlostavljao S. M., sa kojim je radio u istoj firmi.

Ne navodeći ni inicijale osumnjičenog ni žrtve, u MUP USK je rečeno da su prijavu o krivičnom delu primili 3. novembra, piše Oslobođenje.

„Policija je zaprimila prijavu 19-godišnjaka koji je rekao da je u firmi gde je zaposlen fizički zlostavljan. Policija je obavila uviđaj, a o svemu je odmah obavešteno i Tužilaštvo USK. S obzirom da se u međuvremenu došlo do saznanja da je mladić i silovan, istraga je otvorena u tom pravcu“, rečeno je u MUP Unsko-sanskog kantona, gde nisu želeli govoriti o drugim detaljima.

„S. M. je namamio mladića u svoj stan gde ga ja prisilio na polni odnos“, kaže izvor blizak istrazi.

Građani Velike Kladuše nakon ovog događaja su automobil koji je u vlasništvu osumnjičenog demolirali, te na njemu ispisali uvredljive poruke, piše Oslobođenje.

Lokalni mediji pišu da je S. M. nekadašnji košarkaški trener iz Cazina koji je 2008. godine osuđen na 12 godina robije jer je dve godine seksualno zlostavljao svog učenika.

On je silovao 14-godišnjeg dečaka, sina svojih prijatelja, kojem je bio trener. On je iz BiH u Hrvatsku pobegao u maju 2009. godine, nakon što je pušten iz pritvora da se brani sa slobode.

Uhapšen je u Zagrebu zbog pokušaja polnog odnosa s 12-godišnjim dečakom, silovanja 15-godišnjaka, nakon čega je osuđen na 16 godina robije. Šta je radio na slobodi i kada je i pod kojim okolnostima pušten predmet je policijske i tužilačke istrage.

Poznati Tviteraš među uhapšenim pedofilima, razmenjivali fotografije maloletnika preko društvenih mreža

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link