pedja-mijatovic
Magazin

Sve što sam u životu stekao, menjao bih za jedno Andrejevo zdravo

Bivši fudbaler i legendarni as Predrag Mijatović (50) je u razgovoru, koji prenosi magazin “Stori”, pričao malo više o svom privatnom životu.

O supruzi Aneti, nekadašnjoj manekenki, o tome kako ga je podržavala kada je bio optužen za utaju poreza od 600.000 evra, o životu sa njom, kako je bila uz njega kada mu je pre 10 godina preminuo sin Andrej kog je, pored prvenca Luke (28) dobio u braku sa Elenom Karaman Karić…

– Aneta je sve što jedan muškarac može da poželi. Jaka je, hrabra i inteligentna žena, koja na najbolji mogući način ume da me usmeri i pomogne mi da donesem pravu odluku. Volim da kažem kako je ona jedno kompletno, prelepo i predobro stvorenje. Prihvatila me je sa svim manama, a mog bolesnog sina kao da ga je sama rodila – rekao je Mijatović za Stori koji je sa Anetom dobio ćerke Naću (21), Ninu (19) i Lolu (17).

Posebno apostrofira njeno razumevanje da život nastave u Valensiji kako bi što više bio pored bolesnog sina, koji je zbog cerebralne paralize bio smešten u jednoj ustanovi u tom gradu.

– To su momenti kada shvatite da sve što imate i što možete da stvorite ne može da vam pomogne. Rešenje ne zavisi od vašeg uspeha, niti kontakata ili novca, jednostavno ste u božjim rukama i jedino vam preostaje da se molite da bolest prestane. Moram da priznam da je čitava ta situacija u velikoj meri uticala na moje emocionalno sazrevanje, kao i odnos prema uspesima. Naime, kad god bi mi kroz glavu prolazila euforija i ludilo zbog postignutih golova i navijača, Andrej je dobijao neku od svojih kriza. Često je završavao u bolnici, što sam shvatao kao opomene. U smislu: “Sve ti to, druže, dobro radiš, ali život je nešto potpuno drugo”.

Priznao je da ni 10 godina kasnije nije prošla bol zbog njegove smrti.

– Sve što sam u životu stekao menjao bih za život, zdravlje ili samo jedno Andrejevo “Zdravo, kako si” – završio je Mijatović.

Predrag Mijatović: Da nismo zaratili, bili bi svetski prvaci

BONUS VIDEO

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Redakcija

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

73 Shares
Share via
Copy link