Balkan Vesti

Ostavio psa kod bake na čuvanje, a staford staricu izjuedao na smrt

Foto: Shutterstock, ilustracija

U stanu u Zadru na području Bulevara pronađena je 82-godišnja žena koju je nasmrt izujedao pas rase američki staford. Telo starice pronađeno je juče (30. januar) ujutru, a policija je dan kasnije saopštila da je uhapsila člana porodice i da istražuje.

Indeks nezvanično saznaje da je reč o ženinom unuku i da je reč o mladiću. Staford je njegov. Policija ga tereti za krivično delo protiv javne bezbednosti.

Žena i pas bili su sami u stanu kada ju je pas nasmrt ugrizao.

MORH: Jedan vojnik je priveden

Nakon smrti 82-godišnje žene u Zadru, koju je u njenom stanu ugrizao pas koji je navodno u vlasništvu njenog unuka, Ministarstvo obrane (MO) javilo je da je privedeno aktivno vojno lice, osumnjičeno za „tešku krivično delo protiv opšte bezbednosti učinjeno van službe”.

“Službenici vojne policije sproveli su uhićenog u službene prostorije PU zadarske, a kriminalističko istraživanje je u toku od strane policije”, navode u saopštenju i dodaju da je uhapšeni optužen za teško krivično delo počinjeno van službe.

Ostavio staforda kod bake i otišao na par dana. Telo pronašao član porodice

Kako Zadarski.hr neslužbeno doznaje, nesretnu staricu napao je pas kojeg joj je unuk ostavio da ga čuva, a potom na nekoliko dana izašao iz stana. Njeno beživotno telo je u utorak oko 5 sati ujutru pronašao drugi član porodice, koji je o tome obavestio policiju.

U ulici Ante Starčevića, popularno zvanoj Bulevar, pale se sveće ispred ulaza u zgradu u kojoj je živela preminula žena.

Obdukcija je potvrdila da je žena umrla od ujeda psa

Po prijemu prijave da su u stanu pronađena žena sa povredama koje ukazuju na nasilnu smrt i američki stafordski terijer u vlasništvu porodice, policija je izvršila uviđaj, a brigu o psu preuzela je nadležna veterinarska služba.

Po nalogu Županijskog državnog odvetništva, na Odeljenju patologije obavljena je obdukcija tela 82-godišnje žene i utvrđeno je da je preminula od posledica ujeda psa.

Izvor: Index

Ova komanda vam može spasiti život ako vas napadne agresivan pas

Čitajte Luftiku na Google vestima

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link