Srbija

Spavali na ćebetu jer nisu imali krevet: Potresna sudbina Katarine i Nenada čija tela su pronađena u Zrenjaninu

katarina-nenad
Foto: Printscreen Facebook

Tela Katarine J. i Nenada B. pronađena su u četvrtak u stanu u Zrenjaninu, a sumnja se da su se najverovatnije ugušili od gasa koji je cureo iz peći. Komšije iz zgrade, u kojoj se tragedija dogodila, ispričale su za Nova.rs potresne detalje iz života mladog para, javlja Nova.rs.

Prema rečima komšija, stan u kom je pronađen mrtav par trebalo je da bude prodat. Kako su komšije ispričale, gazdarica je starija žena i imala je problema sa prethodnim stanarima.

– Nesrećna žena želela je da proda stan jer nije imala snage više za njega. Međutim, par je preko agencije našao stan i hteo je da ga iznajmi – +pojašnjavaju.

Žena je popustila i iznajmila stan njima, a kada je čula da je devojka trudna nije htela ni da im naplati celu kiriju, pričaju stanari.

– Bio je dogovor da mladić dođe u ponedeljak da se dogovore oko još nekih stvari, ali se on nije pojavio. Žena je obavestila agenciju, agent je došao u zgradu i onda se saznalo za slučaj ceo – kaže sagovornik.

Katarina i Nikola pronađeni su na ćebetu na podu, pošto nije bilo kauča u sobi pa su na tome spavali. Pretpostavlja se da su najpre planirali da se skuće, pa polako da opreme dom.

Prema rečima komšija, Katarina je bila u četvrtom mesecu trudnoće.

Preminuli Nenad je iz Kikinde i radio je u jednom privatnom pogrebnom preduzeću, ali je dobio otkaz. Sa druge strane, Katarina je poreklom iz Ruskog Sela kod Kikinde.

Smrt mladog para, koji se pre nekoliko dana doselio u zgradu, šokirala je stanare.

Tela su prevezena na odbukciju, nakon koje će se znati više detalja, a za sada se sumnja da su se ugušili od gasa.

Podsetimo, tela su otkrivena zahvaljujući komšijama iz zgrade.

– Komšija je osetio veliku toplotu iz susednog stana i zid je bio vreo. Obavestio je gazadaricu i došli su tu. Stanari su razvalili vrata i onda je usledio šok. Njih dvoje su ležali mrtvi, krv im je izbijala iz usta. Peć na plin je bila na maksimumu uključena – ispričale su komšije.

Mladić (25) i devojka (23) pronađeni mrtvi u stanu u Zrenjaninu, vlasnica pronašla tela

269 Shares
269 Shares
Share via
Copy link