Lifestyle

Pantone 10 boja za jesen 2016

Pantone je svetski poznata kompanija koja je sa više od 45 godina iskustva pravi autoritet kada su boje u pitanju. Pred svako godišnje doba oni nas obraduju sa paletom boja koja je u trendu za nastupajući period, i na taj način pomognu i čine pravu inspiraciju modnim kreatorima.

Ove jeseni će se nositi boje koje su sinomim za smirenost, snagu i kompleksnost. Pored zemljanih, smirenih nijansi, tu su i živahne boje. Pogledajte 10 Pantone boja koje će obogatiti ovu jesen:

Riverside plava

pantone-riverside-plava
pantone.com

Nijansa plave boje koja je hladna, snažna i stabilna, ukoliko je nosite odisaćete sofisticiranošću.

Airy plava

pantone-airy-plava
pantone.com

Kao što sam naziv kaže, vazdušasto plava, ili nebesko plava. Nežna nijansa plave boje, budi osećanja slobode i lepršavosti.

Sharkskin

pantone-sharkskin
pantone.com

Siva boja sa odsjajem srebra, koja deluje prilično neutralno. Zgodna je za kombinovanje jer se slaže i sa smirenim bojama kao i jarkim.

Aurora red

pantone-aurora-red
pantone.com

Crvena je boja bez koje se jednostvano ne može u poslednje vreme. Ova nijansa crvene boje je topla, senzualna i prosto odiše samopouzdanjem.

Warm taupe

pantone-warm-taupe
pantone.com

Neutralna topla boja, koja se idealno uklapa sa svih 10 jesenjih boja iz ove palete. Boja koja uliva poverenje i sigurnost.

Dusty cedar

pantone-dusty-cedar
pantone.com

Nijansa roze koja je smirenija i zagasitija, odnosno jesenja i zimska nijansa roze boje. Odiše toplotom i prosto ćete želeti da se ušuškate u nju.

Lush meadow

pantone-lush-meadow
pantone.com

Ova boja je nijansa zelene koju možete videti u botaničkim baštama. Elegantna boja koja će vaš outfit podići a viši nivo, dajući notu sofisticiranosti.

Spicy mustard

pantone-spicy-mustard
pantone.com

Veoma egzotična nijansa senf boje. Veoma neoćekivana i neobična nijansa boje.

Potter’s clay

pantone-potters-clay
pantone.com

Boja gline, nijansa kojoj narandžasta prosto dodaje punoći i slojevitosti. Zemljana i neutralna boja, bogata sama po sebi.

Bodacious

pantone-bodacious
pantone.com

Svetloljubičasta boja, praktično purpurna, podseća na pink ali je elegantnija. Neočekivana boja za godišnje doba jesen kojom ćete ostaviti utisakm gdegod se pojavite.

Potražite još lifestyle tema OVDE

Milica Popić

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
12 Shares
Share via
Copy link