Magazin Moda

Boje ruževa sa kojima ćete biti u trendu ovog proleća i leta

Ove sezone u trendu će biti nove boje ruževa koje odlično pristaju svačijem tenu i koje možete nositi na usnama u bilo kojoj prilici. Ako nigde ne izlazite bez namazanih usana, pročitajte koju boju biste ovog proleća obavezno trebalo da imate u neseseru!

Svetlo crvena

crveni-ruz

Sa klasičnim crvenim ružom ne možete pogrešiti, jer ova boja jednostavno ne izlazi iz mode! Ako se ovog proleća i leta odlučite za svetlo crvenu boju na svojim usnama, ne preterujte sa ostatkom šminke da ne biste izgledale prenapadno.

Uz crvenu boju ruža najbolje ide frizura koja će vam otkriti lice, pokupljena u punđu ili konjski rep, i nešto gušće uredne obrve.

U trendu će posebno biti mat kremasti crveni ruževi koji svaki tip kože odmah obasjaju i osveže. Posebno pristaju ženama sa smeđim očima i preplanulim tenom.

Tamno ljubičasta

Kažu da ovu boju ruža mogu da iznesu samo smelije dame, one koje vole da izgledaju drugačije i da budu primetne. Ako svoje usne premažete tamno ljubičastom bojom bez sumnje ćete biti u trendu i na čudan način upadljive!

Jer dok crvena i roze boja ruža važe za “normalnije” boje, ljubičasta je definitivno avanturistička i bilo bi dobro kombinovati je sa blagom šminkom na očima. Pristaje svakom tenu, od najbleđeg do najpreplanijeg.

ljubicasta-nijansa-ruza

Bejbi plava

Bejbi plava je jedna od popularnih boja za proleće 2017 godine. Pored odeće u ovoj boji su prisutni i lakovi za nokte kao i karmini. Ova boja je ko stvorena za originalne, samouverene i vrlo kreativne devojke. Odgovara svim bojama kože i doprinosi beljem izgledu zuba. Kosa bi trebalo da bude pokupljena, a ostatak šminke svedeniji kako bi ruž bio najupadljiviji.

Boja kestena

nude-boja-ruza

Iako neke devojake misle da je “nude” boja prilično mrtva, novija varijanta je malo toplija. Radi se o suptilnoj nijansi koja nije ni bež ni roze već podseća na boju kestenja. Sa malo sjaja preko ove nijanse ruža možete izgledati sjajno. Možete ga kombinovati i sa neutralnijom i sa naglašenijom šminkom na očima.

Jarko ružičasta

Leto je savršeno vreme da počnete da koristite jarko roze ruževe, iako možda do sada nikad niste. Nijansa fuksije je savršena za svaku priliku. Ova vesela, svetla boja izgleda lepo na preplanuloj koži i takođe je dobra opcija i za večernje i dnevne izlaske.

roze-ruz

Pastelne boje

Ne treba slepo pratiti modne diktate, stoga ako vam je do sada najbolje stajala pastelna boja ruža, ne odričite je se! Pastelne boje su se uselile i na tkanine, tako da sa svetlim ružem sigurno nećete pogrešiti!

Šest “smrtnih” modnih grehova

 

 

 

covid 19 kontakt desk

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Jovana Kešanski

Jovana Kešanski

Ja sam novinar, kolumnista. Nisam zapisničar. Prenosim svoje utiske o onome što me pokrene.

komentar

Klikni da objaviš komentar

18 Shares
Share via
Copy link