Magazin Poznati

Senidah važi za jednu od najlepših pevačica Balkana, ovako je izgledala pre estetskih zahvata (FOTO)

Senidah
Foto: Inastagram / senida_h

Među mlađim generacijama, zna se ko je apsolutna kraljica festivalskih bina širom Balkana i bez čijih pesama se ne može zamisliti nijedna dobra žurka.

Reč je naravno o slovenačkoj pevačici Senidi Hajdarpašić, koja je mnogo poznatija po pseudonimu Senidah, pod kojim nastupa.

Ona važi za jednu od najlepših pevačica u regionu, a iako mnogi misle da je krasi prirodan izgled i da nije podlegla trendu odlaska kod estetskog hirurga, fotografije iz prošlosti svedoče drugačije.

Na društvenim mrežama kruži fotografija njenih početaka koja je iznenadila mnoge.

Naime, Senidah se do te mere transformisala, da kada se fotografija pre estetskih zahvata i skorašnja slika stave jedna pored druge, deluje kao da su na njoj dve različite osobe, piše Telegraf.

Iako su mnogi bili uvereni da je pevačica radila nešto na sebi, većina je mislila da su u pitanju minimalne korekcije, jer na njenom licu deluje kao da je sve urađeno sa merom, a zapravo je reč o transformaciji kakva se retko viđa.

Ipak, mnogi komentarišu da je ona jedna od retkih koja je estetsku hirurgiju iskoristila na pravi način, te da izgleda bolje nego ikad.

Izvor: Telegraf

Opasna kriminalna grupa iz BiH planirala da pevačicu Senidu polije kiselinom

151 Shares
151 Shares
Share via
Copy link