Magazin

Pamela Anderson u trećem nastavku filma „Južni vetar“, za nedelju dana snimanja 100.000 €

jv
Printscreen Collage

Nekadašnja velika zvezda Holivuda, Pamela Anderson, glumiće u trećem delu filma „Južni vetar“, objavio je Kurir. Prema još uvek nepotvrđenim informacijama, bivša Plejboj zečica pojačava proverenu glumačku ekipu, a nakon što je završena istoimena serija, snimanje trećeg filmskog nastavka započeće na leto tekuće godine.

Pamelino učestovanje u tom projektu ne predstavlja iznenađenje, s obzirom na to da ona ima istog agenta kao i dvojica Amerikanaca koji su se već pojavili u seriji – Vilijam Boldvin i Erik Roberts.

Naime, reč je o ozloglašenoj epizodi nakon koje su protest izrazile mnogobrojne ekološke organizacije u Srbiji, smatrajući da je reč o propagandi i podloj kampanji iza koje stoje ljudi iz vlasti i promoteri kompanije Rio Tinto.

Dvojica pomenutih glumaca u toj epizodi glume Amerikance koji donose keš političarima iz „stranke zelenih“ baš u Gornje Nedeljice, koji za novac imaju zadatak da „zapale“ mase da izađu na ulicu i na taj način spreče neki poslovni dil.

Isti izvor navodi da će radnja filma biti izmeštena van granica Srbije, te da je za angažman svetski poznatih zvezda potrebno izdvojiti cifru u rasponu od 50.000 do milion evra, s obzirom na to da se sa njima dogovara posao po nedelji snimanja. U cenu bi trebalo da ulazi 5 dana snimanja, proba kostima, te konferencija za medije.

Navodno cena Pamelinog učešća ne bi trebalo da bude viša od 100.000 evra nedeljno.

– Tačno je da će biti u filmu i jedna velika zvezda. Ne želimo da objavimo njeno ime dok ne krene snimanje – rekla je za „Kurir“ producentkinja Tatjana Žeželj Gojković.

Biković i Ćuta u raspravi zbog scene o litijumu u seriji „Južni vetar“ (VIDEO)

 

552 Shares
552 Shares
Share via
Copy link