Magazin Srbija

Marinika poziva Tužilaštvo da se oglasi, Palma igra kolo i zavitlava se, žrtve drhte

dragan-markovic-palma
Foto: Beta/Miloš Miškov

„Duboko verujem da Tužilaštvo za organizovani kriminal treba da preuzme slučaj „Palma“. Ispunjeni su svi uslovi, u organizovanje podvođenja i pedofilije uključeno je više od tri lica, a jedan od njih je Dragan Marković, državnik na položaju. Službeno lice“, rekla je potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić i pozvala da se sprovedu sve istražne radnje.

– Moj iskaz u Kraljevu je bio mnogo detaljniji i opširniji. Nemam poverenja u jagodinsku policiju, a profesionalni aplauz za tužiteljku Majdu Rakić.

Tepić je rekla kako TOK mora da reaguje, jer se „Palma šegači i igra kolo, a žrtve drhte“.

– Lopta je u rukama tužilaštva, mislim da oni treba da izađu sa nekim epilogom, da kažu nema osnova za pokretanje istražnog postupka, jer su ovo sve bile predistražne radnje ili da kažu ima i pokrenu postupak i privedu Palmu. Da ga sklone iz javnosti, a ne da igra kolo, zavitlava se i šegači, dok žrtve u Jagodini drhte – poručila je potpredsednica SSP.

Tepić je upitana ima li informacije da li su policija ili tužilaštvo kontaktirali svedoke koji su tražili zaštitu. Rekla je da ima, ali da ne može o tome da govori, prenosi portal Direktno.

U međuvremenu, kako prenosi Beta, predsednik Skupštine Jagodine i lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma najavio je da će sutra podneti krivičnu prijavu protiv predsednika Stranke slobode i pravde (SSP) Dragana Đilasa zbog kako je naveo, „zataškavanja“ službene beleške o nasilju u porodici.

Marković je u pisanoj izjavi naveo da je u toj belešci Đilasova bivša supruga Iva optužila aktuelnog lidera SSP za nasilje u porodici.

Najavio je da će „pravu istinu o Đilasu“ poslati „svim evropskim institucijama, počev od Evropskog parlamenta“.

Prethodno je potpredsednica SSP Marinika Tepić izjavila da su ispunjeni „svi ključni elementi“ da Tužilaštvo za organizovani kriminal preuzme slučaj navodnog podvođenja maloletnica u Jagodini za koje je ranije optužila Markovića.

Palma preti vlasti, opoziciji, svedocima i žrtvama, i mora konačno biti priveden

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


114 Shares
114 Shares
Share via
Copy link