Novi Sad Vesti

Oženio se Aleksa Balašević, pa ‘anđeli mogu da predahnu’

aleksa balasevic
Aleksa i Nikolina, foto: privatna arhiva

Sin legendarnog novosadskog kantautora Đorđa Balaševića i Olivere Balašević, Aleksa, zakleo se juče (16. jun) na večnu ljubav u Hramu Svetog Save svojoj izabranici Nikolini.

Sam čin venčanja obavio je patrijarh srpski Porfirije, o čemu je javnost na svom nalogu na Instagramu obavestila njegova majka Olivera.

Ona je na svom Instagram nalogu objavila da se njen naslednik venčao i dodala emotivan opis:

„Uz blagoslov patrijarha Porfirija i osmehe đaka iz Dervente, anđeli mogu da predahnu, jer su Aleksa i Nikolina svoju ljubav krunisali stiskom ruku u izvezenom zavežljaju zaveta“, napisala je udovica Đorđa Balaševića.

Iako o privatnom životu retko govori za javnost i mnogi nisu ni znali da je u dugogodišnjoj srećnoj vezi sa Nikolinom, sin slavnog kantautora svoju devojku Nikolinu je zaprosio u Izraelu, za šta je dugo čekao dozvolu, a o tom činu govorio je sa mnogo ljubavi.

– Šest meseci sam čekao blagoslov Jerusalimske patrijaršije i u Nazaretu, u manastiru Nikolaja mučenika, zaručio nas je episkop Romanos, i to baš na Svetu Petku. Čekao sam dugo taj blagoslov, bio sam na hodočašću i molio se za jedan ovako lep događaj. Zaručenje je obavljeno i od tada nosim prsten – ispričao je Aleksa Balašević.

Izvor: Mondo, Nova

Hrvatski novinari održali lekciju Oliveri Balašević, otišli sa promocije jer im je zabranila snimanje

Redakcija Luftika.rs

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • E, sada mi je laše…
    Neću morati da koristim laksative, purgative i slično.
    Koji mrak u mladim glavama…

1.6K Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap