Magazin

Ovo je moja 6-godišnja ćerka, prestala je da jede zbog „najbolje prijateljice“

devojcica u bolnici

Hiljade ljudi pružile su podršku jednoj devojčici, nakon što je njena majka Keri Goledž iz Tivertona u Devonu na Fejsbuku podelila fotografiju svoje šestogodišnje ćerke iz bolnice i ispričala kakve su teške posledice na nju ostavila zlostavljanja koje je proživljavala u školi.

Keri je ispričala da se njena ćerka Sofija razbolela od stresa koji su uzrokovali okrutni drugari. Na fotografiji koju je objavila devojčica leži na bolničkom krevetu.

– Evo šta vam zlostavljanje radi. Ovo je moja šestogodišnja ćerka, u bolnici, zbog zlostavljanja – napisala je pored fotografije koja je dosada podeljena oko 211.000 puta.

Opisala je kako je Sofija prestala da jede i kako je jedne noći povraćala 20 puta u sat vremena zbog posledica koje su na nju ostavili postupci njene „najbolje prijateljice“.

– Ovo je moje dete koje je nebrojeno puta hospitalizovano zbog posledica koje na njeno zdravlje ostavlja anksioznost. To je moje dete kojem su rekli da ‘priča bajke u školi’. Dete kojem se na društvenim mrežama rugaju roditelji dece koja je zlostavljaju, samo zato što ima čisto srce. Kad sam pokušala da rešim taj problem sa upravom škole, rekli su da ‘su šestogodišnjaci takvi’ – napisala je.

Nekoliko dana kasnije Keri se zahvalila svima koji su njoj i njenoj ćerki pisali komentare podrške, a otkrila je da je kćer upisala u drugu školu.

– Vratili ste mi veru u ljude, koju sam izgubila poslednjih meseci – dodala je.

Izvor: Naj žena

Ne stide se krađa, nemorala, kurvanja, što bih se onda ja stidela svoje anksioznosti?

210 Shares
210 Shares
Share via
Copy link