Horoskop Horoskopski znakovi

Ova 3 horoskopska znaka potpuno će odustati od ljubavi od 28. novembra, skrhani i umorni od svega

devojka-cekanje

Mars u trigonu sa Neptunom je moćni udarac koji potencijalno može napraviti pustoš, posebno kada je u pitanju ljubav, želja za njom, i pitanje da li da je tražimo, nađemo i zadržimo ili ne učinimo ništa da ostane u našim životima. A za tri horoskopska znaka koji odustaju od ljubavi počevši od 28. novembra 2021. godine ovo pitanje je od velikog značaja.

Zašto ljubav mora biti nešto zbog čega svi patimo? Ljubav nekima izaziva patnju, naročito kada je Mars u trigonu sa Neptunom. Zašto je ono što svi tako jako želimo takođe ono što nam uzrokuje takav bol u srcu? Ljubav podrazumeva vezanost, a kada se vežemo, postajemo ranjivi.

Osećamo bol kada raskinemo sa ljudima koje volimo, a neki od horoskopskih znakova više ne žele da se trude čak ni da pokušaju. I to je ono u šta Mars trigon Neptun navodi određene horoskopske znakove da veruju: možda ova ljubav nije ono što bi trebalo da bude. Ovan, Vaga i Strelac su jednostavno bolesni i umorni od pokušaja.

Ovan

Znate šta je dobro za vas kada to vidite, ali ono čime se trenutno bavite je najdalje moguće od ‘dobre stvari’ koja postoji u vašem životu. Znate samo za loše stvari, i nažalost, to je ono u čemu ste se u ovom periodu zaglavili.

Loše stvari i razmišljanje o njima nikuda ne vode i srušiće vas na kolena samo ako ne intervenišete i pokrenete se. Davno su za vas prošli dani u kojima se lako ‘oprašta’ osobama koje konstantno pokušavaju da budu predmet vašeg obožavanja i ubeđeni ste da je vreme da ih izbacite iz života.

To vam više nije slatko kao što je bilo, sve lađe vam tonu, nema nade za ljubav kakva je nekada bila i koja sada, po vama, to više nije.

Tehnički, ne odustajete od ljubavi… ono što radite jeste da brinete o broju jedan – VAMA. Jer jasno, vi ste ovde sami svoj spasitelj.

Vaga

Upravo ćete odustati od ljubavi, uz pomoć Marsa u trigonu sa Neptunom, tranzita poznatog po svojoj sposobnosti da započne rat zbog najobičnijih nesuglasica.

Stvar je u tome što ste daleko prevazišli period slučajnih nesuglasica u vašoj sadašnjoj vezi; prešli ste u ubilački mod, i ako se dalje zadržavate u toj vezi, hodaćete među delovima tela razbacanim po vašoj dnevnoj sobi.

Pa dobro, ovo je malo preterivanje, ali ipak, ono što se dešava je da živite u ratnoj zoni, stvorenoj izgubljenom ljubavlju, i to oba vaša života, i vas i vašeg partnera čini smešnim i farsičnim.

Neko treba da uradi nešto u vezi ovoga ovde ili ćete oboje na kraju otkinuti jedno drugom glave. Vaša sadašnja veza će vas dovesti do ludila ako je ne prekinete što je pre moguće.

Strelac

Živite na nadi i snovima, a kada teška vremena postanu zaista teška, vrlo lako krećete napred u budućnost, gde sve izgleda lepo i obećavajuće. Ono što se trenutno dešava u vašem ‘spoljnom’ svetu je problematično; vaš ljubavni život se pretvorio u ništavilo.

Oboje to znate, i vi i vaš partner, ali vi to ne prihvatate dobro. Želeli biste da se pretvarate da je sve u redu, ali vam utroba govori da ništa nije u redu i da vaš život iz mašte ne funkcioniše u stvarnosti onako kako ste želeli: da stvarnost izgleda bolje, lepše i pravednije. Pa, život nije fer, a ljubav nije sigurna stvar.

Nećete biti jedini koji se pojavljuje prekasno na sopstvenoj žurci dok svi goti odlaze, a sa Marsom u trigonu sa Neptunom bićete ispraćeni do ulaznih vrata, gde ljubav prestaje, i nadamo se da vas čekaju bolje stvari.

Ne morate da odustanete od ljubavi generalno, ali morate odustati od ‘ljubavi’ koja pokreće vašu sadašnju vezu. Verujte, ne pokreće je nikuda, taj brod je davno otplovio.

Ovan, Vodolija, Lav i Jarac su rođene vođe i uvek su glavni u društvu

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

617 Shares
617 Shares
Share via
Copy link