Horoskop Horoskopski znakovi

Ovan, Vodolija, Lav i Jarac su rođene vođe i uvek su glavni u društvu

uspeh pobeda

Postoje osobe koje se boje da preuzmu inicijativu, plaše se nepoznatog i uvek igraju na sigurno. Sa druge strane, ima i onih koji svesno ulaze u rizik i uvek preuzimaju ulogu vođe.

Takvim osobama je u zvezdama zapisano da budu predvodnici. Astrologija kaže da su osobe rođene u znaku Ovna, Vodolije, Lava i Jarca predodređeni za važne odluke i velika dela.

Ovan

Novi izazovi i nove prilike su gkavni izvor energije za Ovnove. Kada nisu u pokretu, Ovnovi se osećaju beskorisno.

Napuštanje sopstvene zone komfora za njih ne predstavlja nikakav problem i to čine bez razmišljanja.

Vodolija

Samopuzdanje nikada nije manjkalo pripadnicima ovog znaka. Vodolije odlikuje i izuzetna disciplina, odgovornost i stalni napredak.

Vodolije uvek tragaju za novim znanjima i primenjuju ih na sebi samima. Samopuzdanje im ne predstavlja problem da kada nešto ne znaju potraže pomoć od kompetentnijih.

Lav

Od najranijeg uzrasta Lavovi se ističu po želji da budu najbolji u svemu i večiti pobednici. Akcija i avantura su njihovo srednje ime, a iz svojih grešaka uče i retko kda ih ponavljaju.

Njihov urođeni optimizam i životna energija su nešto čemu se drugi dive i što privlači ljude u njihov život. Ove osobine posebno prijaju ljudima koji su slični njima.

Jarac

Jednako koliko su dobre vože, Jarčevi su i timski igrači. Oni izuzetno dobro ‘plivaju’ u obe situacije. Jarčevi su radoholičari, koji uvek pred sobom imaju visoke ciljeve.

Pripadnici ovog znaka su motivacija i za druge, kojima rado priskaču u pomoć. Sve ovo su osobine koje krase pravog i voljenog vođu.

Blizanci, Ribe i Vaga odaće sve vaše tajne i pogaziće svoju reč

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

2.7K Shares
2.7K Shares
Share via
Copy link