brak-horoskop-2019
Horoskop Ljubavni horoskop

Žene rođene u znaku Ovna, Lava i Raka mogu stati na ludi kamen do kraja 2019.

One su savršene supruge, a postoje i još neki razlozi zašto su njihovi muževi pravi srećnici! Brak u 2019. godini čeka ove znakove horoskopa! Brak nije nešto o čemu sanja svaka žena. Međutim, pripadnice ovih horoskopskih znakova obično počnu da planiraju svoje savršeno venčanje već u detinjstvu, a od malena znaju i kakvog tačno supruga žele i koliko će imati dece.

Ovan

Žene rođene u ovom znaku poznate su zavodnice i muškarci im teško odolevaju. Međutim, oni “odabrani” doživljavaju pravi preobražaj, jer su pripadnice ovog znaka sposobne da svog muškarca učine jačim, vedrijim i odgovornijim. Žene Ovnovi su odlične, ali i stroge majke koje rađaju pobednike.

Lav

Iako se Lavice ne mogu uporediti s Račicama i one su idealne supruge. Žene rođene ovom znaku su istovremeno ratnice i naježene duše te su odane porodici. Vole nesebično i čisto, a najčešće traže partnere koji su energični poput njih.

Rak

Žene rođene u znaku Raka spremne su da urade sve za svog partnera i vole bezuslovno. Iako su ponekad dramatične i naporne, to se isplati istrpeti u poređenju s tim koliko ulažu u odnos. Njihova životna misija je da stvore rajski kutak za svoju porodicu i mesto na kome će se svi osećati prijatno.

Žene rođene u ova tri znaku mogu zatrudneti do kraja godine

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku