Horoskop Horoskopski znakovi

Ko je bio u vezi sa Rakom, zauvek će je pamtiti

rak-ljubavna-veza

Osobe rođene u znaku Raka važe za romantične likove i jake emotivce, sa izraženom osetljivošću. Ipak, kao i ostali znaci Zodijaka, i Rakovi imaju onu stranu ličnosti koja nije vidljiva na prvi pogled.

Poznato je da Rakovi često menjaju svoju ćud, kao i da im psihička stanja naglo variraju. Vrlo često nema svrhe tražiti razlog takvog ponašanja, kao ni bilo kakvo logično objašnjenje.

Ukoliko vam je zaista stalo da osvojite njihovo srce i da stignete do njihovog “ljubavnog carstva”, onda morate da budete spremni na različite testove izdržljivosti i poverenja, kao i emotivne privrženosti, piše portal Super žena.

Rak od svog partnera očekuje potpunu privrženost, beskrajnu pažnju i razumevanje i naročito psihološku, emotivnu ili materijalnu sigurnost.

Od njih ne treba očekivati veliku fizičku hrabrost i potrebu za dokazivanjem. Rakovima je mnogo važnije ono što poseduju u svojoj duši, zatim u svojoj porodici ili u ljubavnoj vezi.

Oni su veoma senzitivni, zavodljivi, povodljivi i zaljubljivi, ali vaš prolazak kroz “prvu kapiju” ne znači ništa, jer oni vas neće pustiti ni korak dalje ako u vama ne postoje iskrena osećanja.

Da li vi pamtite nekog Raka?

5 parova Zodijaka koji se savršeno slažu u krevetu, ali ne i u vezi

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

1.2K Shares
1.2K Shares
Share via
Copy link