Horoskop Horoskopski znakovi

Žene rođene u znaku Raka, Ovna i Device mogu zatrudneti do kraja godine

Trudnoća je dar i najlepši period života žene, a ove godine će Merkur blagosloviti žene u tri znaka Zodijaka, piše Telegraf.rs

Za razliku od drugih znakova Zodijaka koje čeke naporan rad na profesionalnom planu i promenjiva situacija u ljubavi, ova tri znaka će postići najveći životni cilj – ostati u drugom stanju i ostvariti se kao majke.

Rak

Iako ovu godinu Rakovi nisu započeli kako su zamišljali, oni će naporno raditi na svom odnosu i jačanju ljubavi. U jesen im se osmehuje mnogo povoljnija životna situacija, a decembar će biti posebno prepun strasti, a time i šanse da ostanete u drugom stanju postaju sve veće.

Ovan

Ovaj znak zodijaka se suočio sa lošim okolnostima na početku godine, ali srećom sa dolaskom leta, život će ići u mnogo boljem pravcu, zahvaljujući Veneri. Njihova ljubav će ojačati, a verovatnoća da će zatrudneti u julu ili avgustu će biti velika.

Devica

Zahvaljujući godini koja je u znaku Merkura, Devica će izraziti svoju želju za potomkom sa svojim partnerom. Device čeka romantično leto i velika šansa za trudnoću.

Bik, Blizanci i Devica će u julu pronaći srodnu dušu na neverovatnim mestima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
127 Shares
127 Shares
Share via
Copy link