Novi Sad Vesti

Vatromet, svirka, animatori: U petak 16.12. otvaranje „Ledene šume“ u Novom Sadu

Ledena-šuma-naslovna
Foto: ledenasuma.rs

Omiljena zimska manifestacija Novosađana „Ledena šuma“, biće svečano otvorena u petak 16. decembra u 19 časova u Dunavskom parku, uz prigodan program i neizostavan vatromet. Na otvaranju će nastupiti bend „Negde između“, a najmlađe će zabavljati njihovi omiljeni „Haos animatori“. U nastavku programa za dobro raspoloženje posetilaca biće zadužen bend „Hercenšlus“.

ledena-suma otvaranjeOdmah nakon svečanog otvaranja, prvi klizači će moći da se oprobaju na ledu, a deci do 12 godina biće omogućena besplatna smena. Cene ulaznica će ostati iste kao prošle godine i iznosiće 300 dinara, a toliko će koštati i iznajmljivanje klizaljki.

Ledena-šuma-
Foto: ledenasuma.rs

U sklopu klizališta će biti otvoren restoran gde će klizači moći da se ugreju i popiju čaj ili kafu. U okviru parka će se nalaziti i „Snežni grad“ – tradicionalni zimski bazar sa ponudom ručnih radova, slatkih i slanih delikatesa, suvenira i poklona.

Smene klizanja od subote kreću u redovnim terminima od po sat i po u periodu od 9 do 21 čas. Ljubitelji klizanja moći će da uživaju u ovoj zimskoj aktivnosti na otvorenom, sve do 15. januara.

Međutim, zbog aktuelnih mera štednje električne energije, „Ledena šuma“ će ove godine biti postavljena u manjem obimu, a izostaće i kružne staze oko jezera.

Novi Sad: Ponude za doček Nove godine 2023. u restoranima

Helena Duković

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

360 Shares
360 Shares
Share via
Copy link