Lifestyle Magazin Vesti Novi Sad

Otvara se novo klizalište u Dunavskom parku?

Svečano otvaranje Klizališta Ledena Šuma najavljeno je za 15. decembar 2016. godine uz spektakularan program u Dunavskom parku.

ledena-suma-novi-sad
http://ledenasuma.rs/

Kako će novo klizalište izgledati možete pogledati na njihovom sajtu ili u videu.

Na internetu se pojavila stranica ledenasuma.rs koja najavljuje otvaranje najsavremenijeg klizališta po prvi put u Srbiju, u srcu Novog Sada.

ledena-suma-klizaliste
http://ledenasuma.rs/

Oni obećavaju još mnogo različitih programa i novih prostora poput centralnog klizališta u natrkivenom prostoru, staze za klizanje oko jezera u Dunavskom parku, natkrivene bina za kulturno-zabavni program, svirke i DJ nastupe svakog vikenda, besplatna škola klizanja za najmladje, svakim radnim danom od 10h do 12h i program za decu. U gastronomsku ponudu ubrajaju restoran u sklopu klizališta, kućice u Dunavskom parku sa ponudom hrane i pića. A najavljuju i Zimski bazar – kućice sa ponudom ručnih radova, slatkih delikatesa i poklona za sve generacije.

“Naša misija je da građanima Vojvodine učinimo zimu 2016/2017. godine čarobnom i magičnom. Novi Sad ce ove zime biti centar akcije, sporta i druženja, mesto na kome generacije gube razliku i na kome izazovi postaju razonoda. Mi smo kreirali nasu misiju a Grad Novi Sad je u njoj prepoznao svoju viziju – da je grad inovacija, moderan kulturni, turistički, sajamski i kongresni kao i tradicijom bogat festivalski grad. Očekuje vas 9 nedelja zabavnog programa uz koji ćemo proslaviti 6 velikih praznika: katolički Božić, Novu Godinu, Srpsku Novu Godinu, pravoslavni Božić, Dan grada Novog Sada i Dan zaljubljenih.” piše na ovom sajtu ledenasuma.rs.
Pogledajte u videu

Više o cenama karata na klizalištu SPENS-a

Avatar

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

PARTNERI SAJTA


1.6K Shares
1.6K Shares
Share via
Copy link