Magazin Srbija

Reper oteo devojku, tukao je i tražio 3.000 € za otkup

oteo-devojku
Printscreen

Mladić N. P. (27), koji je oteo svoju devojku i primoravao je da od roditelja traži otkup od 3.300 evra, poznati je lokalni reper iz Leskovca.

MUP Srbije je saopštio juče da je u Leskovcu uhapšen N. P, koji se tereti za protivpravno lišenje slobode i pokušaj iznude. Kako su naveli, mladić je svoju devojku oteo 14. marta i držao je zatočenu u kući do 15. marta.

Sve vreme ju je primoravao da od svojih roditelja traži otkup kako bi je pustio.

– Reč je o mladiću koji je deo jedne rep grupe iz Leskovca. On je čak objavljivao neke pesme i spotove – priča izvor iz istrage.

Prema rečima izvora iz istrage, on je otmicu planirao danima.

– N.P. je otmicu devojke sa kojom se zabavljao nepunih 10 dana planirao. Oteo ju je i odvezao u svoju vikendicu u selo Mala Grabovnica, a odande zvao članove njene porodice i tražio da mu hitno donesu novac odbijajući da nesrećnu devojku pusti.

Navodno, devojka je pretrpela strašnu torturu.

– Od ponedeljka uveče do utorka popodne on ju je tukao i pretio da će pobiti celu porodicu. Onda se u utorak odjednom predomislio i kolima je vratio kući. Ponovo joj je zapretio da nikome ništa ne govori, a čak je angažovao i prijatelje da je prate. Međutim, devojka je skupila hrabrost i prijavila ga nadležnima – zaključuje izvor a prenosi “Blic”.

Repera Numera optužila još jedna bivša devojka: „Fizičke povrede, podlivi, rascepane usne, gubitak kose i sebe“

Čitajte Luftiku na Google vestima

64 Shares
Share via
Copy link