Beograd hronika

Otac monstrum iz Beograda najviše voli svog psa, radi kao obezbeđenje i ima tetovažu kobre

otac monstrum iz bg
Foto: FB, Telegraf

Srbiju je potresla vest o još jednom slučaju užasnog zlostavljanja deteta. Naime I.T. (41) iz Beograda uhapšen je juče zbog sumnje da je pretukao svoje dete (5), a kako se nezvanično navodi, on je prijavljivan i za nasilje nad svojom suprugom.

On je 12. novembra krvnički prebio svoje dete, kome su konstatovane teške telesne povrede.

Dete se kritičnom prilikom nalazilo u stanu gde žive, i dok je bilo na krevetu, T. I. ga je uhvatio u predelu ruku i bacio na drugu stranu kreveta, vičući na dete jer nije rasklonilo igračke, nakon čega je plastičnom lutkom koju je držao u ruci zadao nekoliko udaraca u predelu čela. Udarao je dete dok se igračka nije polomila.

Dok je dete plakalo i bezuspešno pokušavalo da se zaštiti od udaraca, T. I. je iz cipelarnika uzeo patiku i istom zadao još nekoliko udaraca po glavi i telu, dok je drugom rukom dete držao za kosu.

Njemu je određen pritvor u trajanju od 30 dana.

Slede neophodna veštačenja, ispitivanje svedoci i ostale neophodne dokazne radnje, posle čega će biti doneta konačna odluka tuzilaštva.

Uvidom u njegov FB profil može se videti da je on građevinac, koji radi kao obezbeđenje. Na FB nije delio slike deteta. Ima tetovažu i psa, kome je slavio prvi rođendan. Slike ljubimca dominiraju među objavama čoveka koji je bio u stanju da polomi igračku o glavu svome detetu, a potom i da ustane po patiku, te da udaranje nastavi.

Otac krvnički prebio dete (5) u Beogradu i to zbog krša u sobi: Udarao ga po glavi, čupao i tukao

Luftika #

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

110 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap