delta-izlasci
cuba libre
Lifestyle Vesti Novi Sad

Oni znaju gde je najbolji provod u Novom Sadu

One su tri mlade, lepe i zanimljive novinarke Novosađanke koje vas kroz emisiju Puls grada na televiziji Delta svakog petka od 21 sat vode u najbolji provod u Novom Sadu. Ove tri Novosađanke vole da izlaze i da se blamiraju, a za Luftiku otkrivaju gde Novosađani izlaze sada kada mnogi kafići rade samo do ponoći.

detla-voditeljke
privatna arhiva

Milica Kojić (mozak operacije)

Ideja za emiciju Puls grada je potekla od novinarke Milice Kojić. Ona je želela da to bude emisija u kojoj će pokazivati kakvi su izlasci u Novom Sadu. Prvo je bilo reči da će sama sa kamermanom ići u grad i beležiti atmosferu, ali je ona shvatila da je ipak bolja ideja da u grad povede i koleginice, Jelu i Bojanu. Za Milicu kolege kažu da ima osećaj za estetiku, ali i da je lepa, pa tako privlači poglede gde god da se pojavi. Njene kolege je opisuju kao novinarku koja uvek ima spremno lice za televiziju. Milica Kojić je takođe poznati party manijak u emisiji Puls grada, kao i njene koleginice.

Jela Krivokapić (glas razuma)

Voli da peva i u kafani rado zapeva, ali ne dozvoljava da je snimaju dok to radi. Za nju kolege kažu da, osim što ima lep glas, ona je takođe i glas razuma na svakom snimanju. Jela ima racionalne ideje, poput one da intervjuišu ženu koja prodaje cveće u novosadskom izlascima.

delta-novinarke
privatna arhiva

Bojana Malinović (uvek ima pravo pitanje)

U emisiji Puls grada Bojana udara u srž pitanjima pa zbog toga izgleda grublje nego što jeste,  a i ona voli se da zabavlja i kao i njene koleginice pomera granice blama. Ona je poznata po tome što u emisiji prevrće očima iako to ne radi namerno. Voli da izlazi s prijateljima, ali često napusti izalazk sama, ako se smori. Mnogi gledaoci prate emisiju Pulsa grada zbog njenog prijatnog glasa i lepog izgleda.

Pavle Pejić (muška podrška)

Njega nećete videti u emisiji Puls grada, jer je on uvek iza kamere. Neki bi rekli blažen među ženama, ali ni njemu nije lako, jer zbog emisije Puls grada mora da trpi ženske bubice od koleginica i njihovo spremanje za izlazak. Za njega koleginice kažu da im je najvažnija podrška.

delta-puls-grada
privatna arhiva

Pitali smo ih gde je ovih dana dobar provod u Novom Sadu i gde snimaju emisiju o izlascima sada kada kafići rade do ponoći. Oni su nam objasnili da dobrog provoda još uvek ima u Kineskoj četvrti, na Tvrđavi i spavovima. Ono što ova ekipa najviše zamera Novosađanima u izlascima jeste što previše očekuju od izlazaka, umesto da se prepuste i zabave, kao što to i čini ekipa Pulsa grada.

Pogledajte i njihovu emisiju Puls grada

Više o novosadskim izlascima

 

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...

Share Follow Tweet Share Share