Magazin Srbija

One budale s bilbordom slobodne, ovi s transparentom u apsu!

Policija je privela i zadržala aktiviste Lokalnog fronta Valjevo, Željka Trifunovića i Adama Radosavljevića, koji su želeli da istaknu transparent pored puta kojim je trebalo da prođe predsednik Srbije Aleksandar Vučić, prilikom obilaska radova na brzoj saobraćajnici Valjevo – Nepričava, koja treba da poveže Valjevo sa autoputem Miloš Veliki.

Na transparentu je pisalo „Niste dobrodošli“, a ispod je bila slika ministra odbrane Nebojše Stefanovića i njegovog preminulog oca Branka Stefanovića.

Kako saznaje N1, privedeni članovi Lokalnog fronta Valjevo još se nalaze u zgradi valjevskog SUP-a.

Podsetimo, predsednik Srbije obišao je radove na izgradnji brze saobraćajnice od Iverka do Lajkovca, koja će Valjevo povezati sa auto-putem Miloš Veliki.

Takođe, podsetimo se da niko živ nije poapsio ove suludnike iz Bataje koji su postavili bilbord kao podrđku jednom običnom, bolesnom čoveku, Andreju.

Valjda je jedini njihov greh što nisu postavili još hiljadu bilborda za podršku ostalim običnim ljudima koji se bore sa upalom pluća.

Ili onima koji su, žali Bože, preminuli.

Ili bilbord stotinama zdravstvenih radnika.

Evo, kažite mi vi: Da li je veći greh Neši Stefanoviću reći transparentom da nije doborodošao, ili dati podršku građaninu Andreju a ne dati je ostalim građanima koji se bore sa koronavirusom.

Kao što rekoh, nisam mnogo pametna.

Zato tražim vaš glas, glas građana Srbije.

Ko je ovde za ‘apšenje?

I zašto?

I mi smo uz tebe, Andrej, ozdravi ti samo, ali što te, brate mili, metnuše na bilbord?

Čitajte Luftiku na Google vestima

Tamara Gočmanac

Mnogo glasno šapuće. Ego-tripuje, nasmeje, rasplače. Voli kišu i sneg. I životinje. Redovno je ispuštali na glavu kad je bila mala, pa je, zahvaljujući tome, postala mnogo lepa, pametna i bloger.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

54 Shares
Share via
Copy link