Kolumne Magazin

I mi smo uz tebe, Andrej, ozdravi ti samo, ali što te, brate mili, metnuše na bilbord?

Juče su u Batajnici osvanuli bilbordi sa porukom podrške Andreju Vučiću, u kojoj stoji: “Predaja nije opcija. Uz tebe smo, Andrej, naš saborče i brate. Vučići su pobednici.”

– Ovo levo je moj brat Andrej, lagao je svakovrsni ološ o njemu svašta u prethodnom periodu. Ima obostranu upalu pluća, a ja hoću samo svima i njemu da kažem da ga volim najviše na svetu. Predaja nije opcija – napisao je Aleksandar Vučić preksinoć na Instagramu.

Ovo je bio povod da se aktivisti i članovi SNS u Batajnici bace na posao i smesta pokažu svoju lojalnost i odanost.

I ja imam brata, u stvari, sestru, i volim je najviše na svetu, ali, kada bih objavila na Instagramu da je bolesna i prozivala nekog preko njenih leđa malo je jedan streljački vod prema onom šta bi mi ona uradila.

Zamišljam da okačim bilbord na kome je njena glava veličine slona i napišem: “Drži se, ne daj se, uz tebe je DorČol i Menhetn ceo”….jbt, robijala bi me bez da trepne.

A oni laaadno kače bilbord kao podršku bolesnom čoveku koji nije ni po čemu drugome poznat niti se izdvaja od svih ostalih ljudi, osim što je brat Aleksandrov.

Onda, ako ćemo tako, i moja sestra je Aleksandrova sestra, i ja sam, isto, naša majka ga gleda kao sina, dakle, molim jedan bilbord podrške u Bataji.

Karikiram, naravno, ali i situacija je u “da nije tužno bilo bi smešno” rangu.

Kako pišu mediji i komentariše se po društvenim mrežama, finansijer ovog bilborda je Milan Bojović, čovek koji je sagradio carstvo u Batajnici i čiji je sin Vukašin izazivao tuču i nasrtao na narod ispred RTS-a.

– Nije fotomontaža, realna je slika kulta ličnosti, teških kompleksa i takmičenja u uvlačenju u d**e vođi. Dakle, realna slika naše tužne političke stvarnosti – prokomentarisala je voditeljka Tatjana Vojtehovski na Tviteru:

Ne mislim da je u pitanju negovanje kulta ličnosti, samo uvlačenje u dupe bratu Andrejevom, Aleksandru. I višak para za igranje.

Dolazimo do ključne stvari: ja nemam pare viška za bilbord.

I da imam, dala bih te pare za lečenje deteta nekog, recimo, ili za lekove nekog obolelog od kovida, baš kao što je brat Andrej.

Da je moj brat, ja bih se na ovaj bilbord strašno naljutila, na kraju krajeva, jer je degutantno, neprimereno i sramota.

Da je u pitanju moj brat, ja bih bila besna i tužna da ovo vidim.

Ovo, po meni, nije podrška, ovo je zajebancija sa bolesnima, sa svima onima koji se bore za život, sa običnim ljudima koji takođe imaju upalu pluća kao i običan čovek brat Andrej.

I, na kraju svih krajeva, ovo bre ljudi nije normalno.

Ovo je ozbiljno bolesno. Neki poremećaj, šta li?!

Evo, nisam pametna, ali meni ovaj bilbord izaziva jezu.

Ko god da je na njemu, brat njegov ili brat moj, nevažno.

Ovo je za “Verovali ili ne” rubriku.

“Svakovrsni ološi, moj brat Andrej ima obostranu upalu pluća”

Čitajte Luftiku na Google vestima

Tamara Gočmanac

Mnogo glasno šapuće. Ego-tripuje, nasmeje, rasplače. Voli kišu i sneg. I životinje. Redovno je ispuštali na glavu kad je bila mala, pa je, zahvaljujući tome, postala mnogo lepa, pametna i bloger.

komentar

Klikni da objaviš komentar

4.4K Shares
4.4K Shares
Share via
Copy link