Recepti Top 10

BRZO, JEDNOSTAVNO, UKUSNO: Najlepše obrok salate

Obrok salate su pravo osveženje na meniju.  Oni koji paze na svoju liniju, znaju da se obrok salate mogu praviti od bilo čega. Neki vole samo paradajz, luk ili zelenu salatu dok drugi vole uz sve to da dodaju i meso, ribu i još mnogo čega. A evo šta smo mi za vas izdvojili kao najbolje obrok salate koje će vam pružiti kvalitetan, ukusan, hranljiv i zdrav ručak za celu porodicu.

MEZZALUNA SALATA

salata11

Ova salata je prava klasična obrok salata, moglo bi se reći osnova za sve ostale salate. Lako se priprema, sastojci se lako pronalaze i naravno, veoma je ukusna.

SALATA SA AVOKADOM I DIMLJENIM LOSOSOM

salata22

 

 

 

 

 

 

Salata za sve ljubitelje morskih specijaliteta, kao i neobičnih kombinacija ukusa. Veoma je osvežavajuća zahvaljujući jabukama i prelivu koji sastoji limun.

SALATA OD CELERA SA PRŠUTOM

salata33

Salata sa celerom, jabukom i orasima je čuvena Waldorf salata koja se obično služi uz glavno jelo, medjutim kada joj dodate pršutu i šargarepu, onda je to već obrok salata.

SEZONSKA SALATA SA PILETINOM I TESTENINOM

salata44

Ovaj recept može da vam posluži samo kao osnova, a da dodajete sezonsko povrće po želji, a možete i u originalu da je napravite.

PILEĆA SALATA NA LJUTO

salata55

Ukoliko volite pikantniju hranu, pa čak i kada je salata u pitanju, morate probati ovu salatu. Ukoliko ne volite ljuto, salata je jednako lepa i bez ljutih papričica.

Milica Popić

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

44 Shares
Share via
Copy link