Magazin

Došao u hotel sa verenicom, pa se obesio u tuš-kabini

Goran Stanković (32) iz naselja Negosavlje kod Medveđe, pronađen je sinoć oko 22:45 mrtav u sobi jednog hotela na periferiji Leskovca, a pretpostavlja se da je u pitanju samoubistvo i da se nesrećni čovek obesio u tuš-kabini.

Ovu informaciju za portal Nova.rs potvrdili su iz policije, a kako saznajemo, Stanković se obesio kaišem u kupatilu sobe u hotelu, koji je iznajmio.

– Muškarac je u tom trenutku bio sam u sobi, a policija i Hitna pomoć je odmah izašla na teren. Hitna pomoć je mogla samo da konstatuje smrt muškarca, a tokom uviđaja nisu proneđene nikakve sumnjive okolnosti koje bi eventualno ukazale da je reč o zločinu, odnosno sve ukazuje da je reč o samoubistvo – kaže izvor portala Nova.rs.

Inače, kako je preneo lokalni portal “Jug media”, G.S. se obesio u tuš kabini hotelske sobe koju je iznajmio sa svojom verenicom sa kojom je za nekoliko dana trebalo da se venča i sa kojom je pripremao svadbeno veselje.

– Na recepciji se prijavio sa svojom ličnom kartom i u hotelsku sobu je ušao sa mladom ženskom osobom. Šta se među njima dešavalo, mi to ne znamo, ali ono što znamo, to je da se prvi put takva tragedija dogovdila kod nas, što je uznemirilo sve osoblje. Došla je policija, kao i Hitna pomoć, koja je konstzatovala smrt. Kasnije su telo preuzeli njegovi roditelji. Sve se odvijalo u tišini, kako zbog celokupne situacije u zemlji ne bismo uznemirili goste – ispričao je jedan od zaposlenih u ovom hotelu novinarima “Jug media”.

G.S. je navodno došao u hotel sa svojom verenicom nakon porodične svađe. Inače, on već godinama živi u Beogradu, a u rodno Negosavlje se vratio zbog organizovanja svadbe.

Za nju su pacijenti bili deo porodice: Ko je bila doktorka koja je izvršila samoubistvo?

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
20 Shares
Share via
Copy link