Magazin Novi Sad

Vozač ‘Čistoće’ u jutarnjem čišćenju NS keja, a ispred njega nepomično telo mladića (VIDEO)

kej racije
Printscreen Collage

„Good morning Vietnam“, replika je koju u istoimenom filmu izgovara legendarni Robin Vilijams kao radio voditelj. Duško Radović je imao svoju emisiju „Beograde dobro jutro“, a čini se da je Novi Sad predugo čekao svoju verziju.

Iako nije reč o radio voditelju već o čistaču ulica, niti je osvanulo dobro jutro jednom mladom Novosađaninu, nekako se naš poznati humor može pronaći u video klipu koji je sa javnošću podelio čovek zadužen za higijenu Novog Sada.

Na Keju žrtava racije već godinama se od maja do oktobra u večernjim satima okuplja omladina, ali i svi oni koji se tako osećaju, kako bi uživali u pogledu na Dunav i sa prijateljima popili koje hladno pivo, vodu ili sok. I sve to bi bilo idilično i zaista simpatično, da ekipa koja tu svakodnevno dolazi za sobom ne ostavlja nebrojano mnogo pikavaca i otpadaka koje čistači ujutru moraju pokupiti kako se prelepi grad ne bi pretvorio u otužnu deponiju.

Snimak koji je jedan od čistača ulica podelio preko društvenih mreža pokazuje jedan sasvim novi nivo otpadaka i onoga što amaterska društva pijanaca ostavljaju za sobom nakon duge večeri.

– Dobro jutro sa terena! Evo sunčani kej, Petrovaradin, vozač Dejan Brkić – poželeo je čistač sugrađanima dobro jutro kao u poznatom filmu, a potom nastavio:

– Pikavaca k’o u priči – kazao je i onda naišao na nesvakidašnji prizor.

Ispred njega našlo se nepomično telo mladića, a iznenađeni vozač nije znao da li je u pitanju leš ili samo telo uništeno od alkohola.

– Šta je ovo je*em ti kruh?! Šta je ovo majko mila?! De de jare, kako mu je lijepo. Je l živ je*o svoju sestru!? Diše na škrge – konstatuje vozač.

Ovaj prizor iznenadio je Novosađane koji znaju šta na Keju ostaje za okupljenim građanima, ali ovo je ipak nesvakidašnji momenat. Kako je mladić ostavljen od strane drugova i šta je izazvalo ovakvu kontuziju nije najjasnije, ali srećom te je nakon dubokog sna zasigurno otvorio oči u iščekivanju još jednog ovakvog „provoda“.

Pijani klinci nedeljama terorišu stanovnike Limana 3 i uništavaju automobile (FOTO)

Antonije Kosanović

Traži smisao u vreme besmisla, rečima potkradajući emocije.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

62 Shares
Share via
Copy link