Magazin

Bivši novosadski odbornik u „Poteri“ sa saigračima osvojio1,1 milion dinara

potera-novosadski-odbornk
Foto: Pritnscreen

Bivši novosadski odbornik Relja Aleksić iz Dosta je bilo sa saigračima je u kvizu „Potera“ osvojio 1.160.000 milion dinara.

U finalnom duelu u trećoj epizodi 11. sezone, takmičarski tim koji su činili Relja Aleksić, Marija Jovanović i Pavle Anđelković odneo je ubedljivu pobedu, prenosi RTS.

Na samom početku epizode, 45-godišnji pravnik iz Novog Sada Relja Aleksić, prvi je izašao na megdan Milici Jokanović.

Sigurnim korakom i znanjem stigao je u prvoj igri do iznosa od 90.000 dinara. Milica je bila dobro raspoložena i ponudila prvom takmičaru kao višu sumu 600.000, što je on i prihvatio, a isto tako i osvojio napunivši zajedničku kasu.

Nakon Relje, na scenu je stupila Marija Jovanović iz Užica kojoj je ovo bilo prvo učešće u nekom kvizu.

Profesorka italijanskog jezika, dobro se snašla u prvoj igri osvojivši 75.000 dinara, a potom prihvatila i višu sumu. Iz borbe sa Milicom Marija je izašla kao pobednica i uvećala iznos u zajedničkoj kasi za pola miliona dinara.

Treći takmičar, dvadesetogodišnji Pavle Anđelkoviće iz Niša se odlučio da zadrži sumu od 60.000 dinara koju je osvojio u prvoj igri i istu kao svoj doprinos dodao sumi koju su prethodno osvojili Relja i Marija.

Poslednji je na podijum izašao Stevan Gajak iz Beograda, master turizmolog, koji je iz prve igre izašao „teži“ za 60.000 dinara, ali potom, uprkos hrabrosti da se odluči za višu ponuđenu sumu, nije uspeo da pobegne tragačici, te se nije našao rame uz rame sa ostalim takmičarima u finalnoj poteri.

Da završnica ne bude gusta, pobrinula se jaka trojka zadavši Milici težak zadatak od čak 20 koraka prednosti.

Takmičari su iskoristili priliku da Milicu vrate „korak unazad“ onda kada je trebalo i time je potpuno dekoncentrišu.

To je rezultiralo ubedljivom pobedom 20:9.

Luda završnica „Potere“, takmičar postao heroj, a malo je falilo da sve izgubi

Izvor: 021

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link