Novi Sad Vesti

Novosadski bioskop Arena ponovo pokazao veliko srce i pružio utočište uličnim psima (FOTO)

Arena Cineplex Novi Sad
Foto: Luftika

Zima je već uveliko tu, a pozni januar pokazuje svoje oštre zube…

U takvim uslovima ulične životinje su najugroženije, pošto im pored gladi preti opasnost i od smrzavanja. Ipak, svetao primer nam stiže iz jednog novosadskog bioskopa, koji je pokazao brigu za naše četvoronožne prijatelje.

Naime, kako se može videti sa fotografije, zaposleni iz „Arena Cineplex-a“ pustili su u foaje bioskopa nekoliko uličnih pasa da odmore i makar se na kratko zagreju.

arena psi
Foto: printscreen/Facebook

Ovakvi prizori nam posebno greju srce u vremenima kada smo sve češće svedoci vesti o surovom odnosu ljudi prema životinjama, koje su neretko predmet mučenja i zlostavljanja, pa čak i trovanja.

Kuce su se opustile i zaspale na sofama snom pravednika, a većina naših sugrađana je pohvalilo ovakav potez zaposlenih i iskazanu ljubav prema životinjama.

“Ovo je razlog zasto cu uvek pre otici u ovaj bioskop nego u bilo koji drugi u Novom Sadu! BRAVO”, “Divno osoblje u bioskopu. Hvala divni ljudi. Ovo je Žuća lajavac i Tigrić”, “Vi ste najbolji bioskop.Svaka vam cast sto ste pustili pse unutra”, “Divno❤️Inace je to tradicija zaposlenih u Areni”, pohvalili su Novosađani potez zaposlenih u Areni.

Međutim, među komentarima se našla i jedna konstruktivna kritika, u kojoj se kaže da problem životinja na ulicama treba sistematski rešavati…

“Split nema ni jednog psa lutalicu, ne znam zašto se i Novi Sad ne pobrine na takav način”.

Kakobilo, bravo za zaposlene u bioskopu Arena, oni su dali sve od sebe…

Keruša Bela i njeni štenci iz Petrovaradina traže dom i potrebna im je naša pomoć

Redakcija Luftika.rs

komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
260 Shares
260 Shares
Share via
Copy link