Lifestyle Vesti Novi Sad

Šta obući za maturu?

Ovih dana, osim prijemnih ispita, maturante muči i pitanje šta obući za matursko veče. Svakako da izbor garderobe zavisi i od toga da li se radi o maturi osnovne ili srednje škole. Mi vam nudimo nekoliko predloga kako da zablistate i budete u trendu za maturu.

Iako se mnoge devojke odlučuju da matursko veče na kraju osnovne škole provedu u dugačkoj haljini, mi ipak preporučujemo nešto udobnije i komotnije varijante. Romantični, neupadljivi dezeni su ponovo u modi. Haljinu na fotografiji ispod možete naći u DDG Fashion.

ddg-fashion-haljinica
DDG Fashion

Ove godine su aktuelne nežne pastelne boje, nebo plava i roze boja. Kreatorka Mirjana Vujčić je prepoznatljiva baš po ovim nijansama, tako da njene haljine mogu biti dobar izbor za proslavu maturske večeri, bilo da se radi o “maloj” ili “velikoj” maturi.

Mirjana-kreatorka
Foto: Miša Obradović ©

Nešto smelije devojke će se odlučiti za kraće izazovnije haljine. Možda su one prigodnije za proslavu mature srednje škole, a kreacije Dragane Rakite uvek ostavljaju glamurozan utisak, bilo da su u pitanju duge ili kratke haljine.

moda-stil-aleksandar
© Foto: Vera Dimov
alexandar26-moda
© Foto: Vera Dimov

Ukoliko želite da blistate i da budete drugačiji od drugih preporučujemo zanimljive haljine dizajnera Vasilija Kovačeva. Prepoznatljive ruže u vidu detalja obeležile su njegovu kolekciju. Crna duga korset haljina koja naglašava konture gornjeg dela tela, bez obzira na boju će svojom formom privući pažnju.

vasilije-fashion-week
Foto: Gabrijela Parigos
vasilije-kovacev-novi-sad
Foto: Gabrijela Parigos

U galeriji možete pogledati još zanimljivih haljina za vaše specijalno matursko veče. Kreacije su DDG Fashion, Vasilije Kovačev, Stefan Ristić, Mirjana Vujčić, Kokonat, MArt by Nina)

Više o novosadskom modnom fotografu možete pročitati ovde

Marina Mandadžić

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

PARTNERI SAJTA


Share via
Copy link