Lifestyle

Novosadska blogerka o modi, blogovanju i Zorannah

Novosadska blogerka Tatjana Jovanović poznatija kao Tatjana We rock fashion otkriva za naš portal šta znači biti blogerka i šta je tajna uspeha srpske blogerke Zorane.

Tatjana We rock fashion vam daje savete na svom blogu, ali i portalima Lepota i zdravlje i Joy. Ona je počela sa dve drugarice, pre tri godine da radi blog, ali su one odustale. Igrom slučaja samo je Tatjana nastavila sa blogovanjem i počela da snima video klipove, koji su veoma praćeni na Youtube kanalu. Ova blogerka je uvek spremna da vam preporuči modne kombinacije i proizvode koje ona koristi.

tatjana-rock-fashion
we rock fashion

Malo ko zna da je ova blogerka završila master ekonomije i da se pored bloga bavi svojim biznisom.

– Moja ciljna grupa su žene od 25 do 35 godina, devojke, studentkinje, mlade žene sa malom decom – kaže blogerka i dodaje da joj blog predstavlja nešto između hobija i posla.

Tatjana savetuje Novosađanke da treba da grade svoj stil, pa makar to bilo nešto i jednostavno sa nekim detaljem koji će ih izdvojiti iz mase. Ona kaže da ti detalji mogu biti dobar šešir, nakit ili kaiš. Tatjana ističe da proizvode treba birati u skladu sa ličnim afinitetima, a da su blogerke tu samo da ih posavetuju ili da im preporuče nešto novo.

tatjana-moda
we rock fashion

Mnogi misle da je lako voditi blog, nekima nije jasno šta to podrazumeva, a postoje i oni koji su ljubomorni na najpoznatiju srpsku blogerku Zoranu.

– Možda je lepše raditi blog nego biti u nekoj kancelariji, ali svakako da ni to nije lako – kaže Tatjana i dodaje da je Zorana možda jedina koja dobro zarađuje od bloga zbog čega postoje različite predarasude o njoj.

we-rock-fashion-blog
we rock fashion

– Zoranu poznajem i mislim da ona nikoga ne ostavlja ravnodušnim, mnogo je ulagala vremena i truda u ono što radi, pa je to, pretpostavljam, tajna njenog uspeha. Ne shvatam zašto su osuđivali njenu knjigu, kad su takve knjige postojale i pre – objašnjava Tatjana.

Više o tome kako pokrenuti blog

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • Nije bitno da li nam se svidja ili ne, uspela je u tome sto je zamislila i treba joj skinuti kapu, a ljubomorni nek crknu 🙂 😀

25 Shares
Share via
Copy link