Lifestyle Vesti Novi Sad

Novosađanka napravila brend od srpske zastave

Fotografkinja Vera Dimov je glavni inicijtor projekta Mladi u bojama zastave Srbije. Ona je fotografisala mlade sa zastavom kako bi promovisala boje naše zemlje, a danas se te fotografije nalaze na majicama mnogih Novosađana.

suncica-jul
Foto: Vera Dimov ©

Vera Dimov je diplomirala na smeru primenjena fotografija na Visokoj tehničkoj školi u Novom Sadu. Fotografijom se bavi od svoje 18. godine, a za ovo vreme je uspela da održi samostalnu izložbu. Ona je fotografisala mnoge kulturne i muzičke manifestacije, dok su neke od njenih fotografija izlazile u inostranim novinama. Vera je pobednica na konkursu za Dove ambasadorku, a njen autoportret se našao u mnogim časopisima. Ova fotografkinja je zavrsila kurs jedne od najpoznatijih retušerki na svetu Natalie Taffarel i tako počela da primenjuje nove metode u postprodukciji fotografija.

Kako su tvoje fotografije završile kao print na majicama?

– Dugo sam maštala o odeći sa mojim fotografijama. Kada sam uradila ovu seriju sa zastavama, na snimanju jedne emisije sam rekla kako mi je želja da ne nosimo tuđe zastave, nego našu. Nakon toga sam pozvala Ninu, devojku koja oslikava odeću da uradi moju omiljenu fotografiju na majici. Majice se mogu poručiti preko stranice Mart by Nina, a ona će vam unikatno naslikati ovu ili neke druge fotke.

Idi na sledeću stranu >>>

Marina Mandadžić

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

PARTNERI SAJTA


819 Shares
819 Shares
Share via
Copy link