Magazin Novi Sad

Uigrani tandem novosadskih lopova snimljen u krađi bicikla na Detelinari (VIDEO)

lopovi ns
Printscreen

Instagram stranica „Novi_Sad_online“ objavila je video sa sigurnosne kamere koji otkriva dvojicu uigranih lopova koji građanima kradu bicikle ispred zgrada.

Maskirani lopovi koji na prvi pogled liče na oca i sina, braću ili samo dobre drugare, došli su tokom noći ispred ulaza u jednu od novosadskih stambenih zgrada u ulici Kornelija Stankovića i odabrali bicikl koji im se najviše svideo kako bi ga prisvojili.

Dok je evidentno stariji od dvojice lopova profesionalno izvadio makaze iz prsluka i presekao lanac kojim je odabrani bicikl bio vezan, mlađi je čuvao stražu i sačekao da kolega odradi svoj deo posla.

Sve je trajalo nekoliko sekundi, a uigrani tandem je nestao u noći bez traga kada je stariji otišao na jednu, a mlađi sa biciklom na drugu stranu. Novosađani su besni jer se krađa bicikala događa prečesto u ovom gradu, a po njihovom mišljenju policija ne reaguje na njihove prijave.

Bilo je i onih koje je impresionirala uigranost ovog lopovskog dua, uz ocenu da su zaslužili „level pro“. Jedan se komentar na društvenim mrežama ipak izdvojio.

„Ala izvuče metarske mengele kao pokaznu.“

Svakako da ništa nije simpatično onome čiji je bicikl ukraden, a najveća muka vlasniku biće da ubedi novosadsku policiju da ‘mrdne prstom’ i uhvati počinioce.

Na iračkoj pijaci knjige ostaju na ulici i noću – čitatelji ne kradu, a lopovi ne čitaju

Antonije Kosanović

Traži smisao u vreme besmisla, rečima potkradajući emocije.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

98 Shares
Share via
Copy link