Srbija

Dvojica lopova brusilicom obili radnju u Futogu i odneli 400.000 dinara

lopov-futog
Foto: Printscreen

Dvojica muškaraca snimljeni su kako noćas oko 3:30 kako obijaju radnju u Futogu brusilicom i odnose 400.000 dinara, a vlasnici i MUP mole građane za pomoć. Ukoliko ih vidite, prepoznajete – pozovite odmah policiju na 192.

Inače ova prodavnica čak pet puta je bila na meti razbojnika u periodu od 2 godine. Kako saznajemo, od vlasnika, od pet upada u radnju, jedan slučaj je rasvetljen. Policija je svaki put obavšetena, uzeti su video snimci i obavljen je uviđjaj, prenosi Telegraf.

Na snimcima koji su objavljeni, vide se razbojnici maskirani kapuljačama, a jedan od njih smelo seče rešetku brusilicom, kao da to radi svaki dan, pa se vidi da im ovo nije prvi put da rade ovako nešto.

Narednih nekoliko minuta, dvojac je izvršio premetačinu, a potom su se udaljili u nepoznatom pravcu „bogatiji“ za oko 400.000 dinara.

Iako su stvorili veliku buku, niko od prolaznik nije primetio pljačku, a počinioci su bili neverovatno opušteni i nisu se plašili da mogu biti uhvaćeni. Oni su čak nekoliko puta išli da prazne rančeve i vraćali su se po još.

Pošto je bilo kasno, nije bilo ljudi na ulici, a prve kuće su udaljene toliko da komšije nisu mogle da vide sam čin. Pljačkaši su očigledno namerno tipovali baš ovakvu lokaciju.

Vlasnici mole sve koji mogu da pomognu ili imaju informacije o počiniocima, da obaveste policiju na broj 192.

Lopovi pokrali sušeno meso na Fruškoj gori, domaćin ih žestoko isprepadao upozorenjem (FOTO)

16 Shares
Share via
Copy link