Novi Sad

U Novom Sadu se garsonjera od 12 kvadrata izdaje za 180 evra, a nećete verovati gde su stavili veš mašinu

„Prikačite me na infuziju zbog ovog posta“, stoji u opisu posta na Tviteru uz oglas za izdavanje garsonjere kojem mnogi ne mogu da se načude.

A u oglasu za izdavanje garsonjere piše: „Izdajem mali (12 kvadrata) kompletno opremljeni prostor za samca, treći sprat, dvorišno orijentisan, Troškovi: informatika, internet oko 4.000 dinara. Cena zakupa je 180 evra plus depozit 180 evra. Poželjno nepušač“.+

Na fotografijama se vidi koliko je prostor zapravo mali i kako je opremljen, a veliku pažnju Tviteraša privuklo je to gde je postavljena veš mašina.

Komentari koji prate ovaj oglas na Tviteru glase: „Proradila mi je alergija od ovog posta“, „Što bi rekli: „U prirodi 24m2“ , „Subjektivni osećaj 30 kvadrata“, „Ovo je tri puta skuplje po kvadratu nego moja kancelarija od 100 i više kvadrata u Beogradu“, „Veš mašina pored ormara“, „Hajlajt tih 12 kvadrata“, „Poželjno nepušač, jer ne može kutija cigara da stane u „stan“, „Kvadratura toaleta“, „Taman pereš stvari i slažeš ih u orman“, „Ja uzimam 170 evra kirije za garosenjeru 30 kvadrata u centru Beograda, da li sam budala?“, „Ovoliku kvadraturu sam plaćao u Duizburgu uz korišćenje zajedničke kuhinje, toaleta i tuša. Troškovi (struja, net, komunalije) bili su uključeni u cenu, a pivo je bilo evro u baru u suterenu. Ovo je mamac za budale“.

izdavanje-stana-novi-sad-2

Sigurno ste makar jednom bili u potrazi za stanom na iznamljivanje ili ste vi bili taj ko iznajmljuje. Pa kada pogledate slike garsonjere iz Novog Sada, šta kažete?

Kratka priča o tome kako je kirija u Novom Sadu pojela jednu celu mesečnu platu

Izvor: Blic žena

Tamara Obradović

Običan konzument društvenih mreža, američke literature i pomfrita.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

10 Shares
Share via
Copy link