Magazin

Nesvakidašnja tuča u Novom Pazaru: Letele pesnice i stolice, devojka ispala najveći šmeker

tuča u novom pazaru
Printscreen

Snimak tuče iz novopazarskog kafića širi se društvenim mrežama, a mnogi u njoj vide nešto smešno iako se jasno vidi da je sukob u jednom momentu izmakao kontroli. Heroj je svakako devojka koja u kafiću radi i koja je muškarce propisno izvređala jer se u njenom prisustvu ponašaju na tako primitivan način.

U nekoliko minuta snimka nije najjasnije zbog čega je opšta tuča nastala, ali je u ovoj nesreći dobro da su se vinovnici posle pesničenja i gađanja stolicama na kraju ipak izmirili.

Da ovaj potresni snimak ima i tragikomični karakter pobrinuo se momak sa samog početka snimka koji se besan uputio ka susednom stolu da reši novonastale nesuglasice, ali se nespretno sapleo o inventar kafića.

Ipak, najveći šmeker u celoj priči ispala je devojka sa snimka, koja je prvo neuspešno pokušala da zaustavi agresivne muškarce u nameri da se fizički obračunaju, da bi zatim više puta prolazila pored pomahnitalih pesnica i stolica koje su letele unaokolo kao da se ničega ne plaši. Ona je u jednom momentu rekla da će pozvati policiju, a nakon što su momci prekinuli tuču i počeli da se mire, grle i ljube, devojka im je svima održala pravu lekciju.

Snimak je skinut sa sigurnosne kamere kafića, a u kratkom vremenskom periodu postao je viralan na Fejsbuku nakon objave na stranici Novi Pazar Danas.

SRAMOTNO: Novi Pazar od reke napravio septičku jamu i izvor zaraze

Antonije Kosanović

Traži smisao u vreme besmisla, rečima potkradajući emocije.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

177 Shares
177 Shares
Share via
Copy link