Lifestyle

Nove generacije klima uređaja prečišćavaju vazduh, ne zagađuju okolinu i štede energiju i vaš novac

LG-DUALCOOL

Globalno zagrevanje donelo nam je poslednjih godina ćudljiva godišnja doba pa je klima uređaj u stanovima i kancelarijama postao odraz potrebe, a ne luksuza.

Iako ga većina kupuje kao spasonosno rešenje za vrele letnje dane, vrlo brzo se ispostavi da on dodatno doprinosi prijatnoj atmosferi u domu tokom cele godine. Zimi je, ako ne osnovni izvor grejanja, odličan način da podigne temperaturu za nekoliko stepeni u večernjim satima kada se ugase radijatori.

Ukoliko tokom zimskih dana niste imali potrebu da koristite klima uređaj za grejanje, velika je verovatnoća da ćete to učiniti s početka proleća kada prestanu da rade gradske toplane, a april donese košavu i neočekivano zahlađenje. Moderni uređaji koji sadrže i funkciju prečišćavanja vazduha postaće vaš omiljeni izvor svežine tokom cele godine.

Ono što ume da pokvari uživanje u komforu klimatizovanog prostora su računi za struju.

Zbog toga su energetski efikasni uređaji, koji zahvaljujući novim tehnologijama troše manje energije čuvajući i džep i planetu, postali imperativ za modernog ekološki osvešćenog potrošača.

Kad su u pitanju klima uređaji veliku razliku pravi inverter tehnologija.

Za razliku od konvencionalnih klima koje se isključuju i uključuju s punim kapacitetom da bi postigle temperaturu čak i kada je ona malo iznad ili malo ispod one koju želimo, klima uređaj sa inverter tehnologijom ima promenljiv režim rada i to minimalno variranje štedi energiju, obezbeđujući hlađenje i grejanje bez premca.

LG-DUALCOOL

Svi LG klima uređaji novije generacije poseduju ovu tehnologiju, koja garantuje da se na kraju meseca nećemo smrznuti od računa za struju, a neki uređaji poseduju i dva invertera sa čak 10 godina garancije, tako da ćete dugo vremena uživati u savršenoj temperaturi prostorija u kojima boravite.

Energetski efikasna serija DUALCOOL klima uređaja, pored energetske efikasnosti od A+++ ima još naprednije filtere koji efikasno eliminišu 99.9 odsto štetnih čestica poput PM2.5 i PM10 zahvaljujući pametnom senzoru koji može da detektuje prisustvo ovih štetnih čestica u vazduhu.

Uz pomoć LG funkcije za aktivnu kontrolu potrošnje energije, možete da podešavate potrošnju energije u tri opcije (80%, 60%, 40%) i tako regulišete učinak hlađenja uz smanjenu potrošnju energije.

Pored toga, ovi aparati imaju jonizator plazme Plasmaster Ionizer + koji oslobađa više od tri miliona jona u kratkom roku.

LG-DUALCOOL-3

Joni se vežu za štetne čestice i na taj način prečišćavaju vazduh i okolne površine, istovremeno eliminišući neprijatne mirise dim, buđ i plesni, što sve može uticati na pojavu alergijskih simptoma.

Na sve to, klima uređaj ima i elegantan dizajn što omogućava da se lako uklopi u svaki prostor, a zahvaljujući pametnim tehnologijama koje LG razvija godinama, sada je moguće da kontrolišete temperaturu prostorije preko vašeg mobilnog telefona i podesite idealnu temperaturu ma gde se nalazili u svega par klikova ili glasovnom komandom koristeći aplikaciju LG ThinQ.

Sa LG klima uređajima imate potpunu kontrolu u svakom trenutku, tako da spremno možete dočekati svako godišnje doba!

Kako da sami očistite klima uređaj

Luftika Promo

Luftika Promo

Ovo je promotivni tekst stvoren u laboratoriji redakcije portala Luftika. Ako želite da vaš brend bude ovako predstavljen, kontaktirajte nas na marketing[@]luftika.rs.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

11 Shares
Share via
Copy link