Magazin

Vila porodice Đoković u Rumi ostavlja bez daha (FOTO)

đokovići
Foto: Printscreen

Pre nekoliko godina otac tenisera Novaka Đokovića, Srđan Đoković, došao je na ideju da izgradi porodičnu oazu u Vojvodini, koja će biti mesto okupljanja najmilijih, ali i prijatelja porodice.

To je danas omiljeno Novakovo i Jelenino mesto za beg od gradske vreve.

Raskošna vila porodice Đoković ostavlja bez daha. Njihova oaza mira smeštena je u živopisnom selu Pavlovci, na obroncima Fruške gore, između Iriga i Rume, piše Svet.

Najbitnija stavka bila je ta da vikendica bude izgrađena u prirodi, pa su zato odabrali zelenilo skriveno daleko od radoznalih pogleda. Kuća je ograđena visokom betonskom ogradom, te se samo sa drugog kraja jezera može videti kuća, što garantuje potpunu privatnost.

Oni imaju sopstveni prilaz jezeru, ali i ogroman vrt u kojem nesumnjivo najviše uživaju Stefan i Tara.

Nedavno se u medijima moglo videti i kako vila izgleda unutra, s obzirom na to da je tu proslavljeno rođenje Saškinog i Đorđevog prvenca. Njihovi gosti preplavili su društvene mreže fotografijama sa gala slavlja, a enterijer kuće u Pavlovcima sve je ostavio bez daha.

U prvom planu bio je glamurozni bazen, a ništa manje lepo nije ni unutar zidina velelepnog zdanja. Naime, unutrašnjost odiše samim lukuzom, a posebnu pažnju privukao je kamin zanimljivog dizajna, kao i mermerne stepenice.

Kako se šuška, Srđan Đoković tu planira da izgradi čitav kompleks, pa će tako uskoro započeti gradnju restorana i teniskih terena nadomak kuće.

Izvor: Svet

Luksuz na 2 krila: Zavirite u skupoceni privatni avion Novaka Đokovića (VIDEO)

Ekipa Luftike

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
98 Shares
Share via
Copy link