Magazin

Novak Đoković i kontroverzni doktor Nestorović zajedno na projektu sa Teslijancima

Novak Đoković posetio je u utorak 3. novembra Branimira Nestorovića, a kontrovezni lekar pohvalio se i na društvenim mrežama.

Dr Branimir Nestorović, pulmolog i alergolog i bivši član kriznog štaba za borbu protiv koronavirusa, je još ranije najavio saradnju sa najboljim teniserom sveta, a najnoviji susret potvrđuje Nestorovićeve reči.

Branimir Nestorović je najavio zajednički projekat sa Novakom Đokovićem nakon što mu se završi sezona, teniseru je ostao još samo turnir u Londonu pa ga je doktor već ugostio.

– Isplanirao sam tri, četiri neka projekta, koja su meni važna. Jedna je sa Novakom sa Teslijancima, i to će dobro da krene. Čekamo da Novak završi turnire, nedavno je rekao Nestorović.

Kao i Đokoviću, lik i delo Nikole Tesle su inspiracija za Nestorovića.

– Kad se priča o integrativnoj medicini, ona je često stvar podsmeha, ali zaboravlja se ko se njome bavio. Tesla. On je imao onaj čuveni aparat, lečio karcinom krajem 19. veka neverovatnom efikasnošću. Onda mu je aparat zabranjen u Americi, a Tesla proglašen za šarlatana – rekao je Nestorović za Telegraf.

Uz fotografiju, Nestorović je napisao “Duo NN”, a samo možemo da nagađamo šta će sve proisteći iz ove sradanje.

Da li je Maja Gojković postala stilistkinja? Veliko odelo (pre)mladog ambasadora Srbije u Angoli

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
321 Shares
321 Shares
Share via
Copy link