Magazin

Đoković ponovo šokira: Poznajem ljude koji su molitvom zagađenu vodu pretvarali u lekovitu

Novak Đoković od početka karantina zbog koronavirusa ima puno slobodnog vremena koje je iskoristio kako bi javno iznosio svoje stavove na Instagramu.

Srspki teniser se dotakao niza tema, a najveći odjek u javnosti izazvala je izjava da ne bi voleo da ga neko primorava da dobije vakcinu. Na tu njegovu izjavu reagovao je i epidemiolog Predrag Kon koji mu je poručio da izbegava odgovore o vakcinaciji.

Đokovićevi instagram intervjui odjeknuli si i u svetu, a Britanci su ga optužili da promoviše pseudonauku i smeće.

Izgleda da je Novak rešio da im da novog materijala za pisanje.

Teniser je u novom lajvu na Instagramu ponovo iznenadio svojom izjavom u razgovoru sa Kervinom Džafariehom, bivšim brokerom koji se danas bavi uzgajanjem sumnjive veganske i ne-gmo hrane koju ne odobrava nijedna inspekcija u SAD-u.

– Unutrašnja veza je zaista biti prisutan i svestan u trenutku dok piješ vodu. Video sam ljude i poznajem ljude koji su energetskom transformacijom, pomoću moći molitve i moći zahvalnosti, uspevali i najotrovniju hranu i najzagađeniju vodu pretvoriti u lekovitu vodu. Voda reaguje i naučnici su dokazali da molekule vode reaguju na naše emocije, na ono što se govori – rekao je Đoković i dodao:

– Istinski verujem da bi svakog dana za stolom trebalo sedeti bez kamera, bez telefona. Ili još gore, da sedimo nervozni i raspravljamo za stolom s najbližima tokom obroka.

Jelena Đoković ponovo u centru pažnje nakon izjave da karijes utiče na neplodnost

 

Dragana Krstić

Blogerka, opasno navučena na šoping, i jednako toliko vezana za putovanja.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

301 Shares
301 Shares
Share via
Copy link