Magazin Svet

Mladi pronašli novu, suludu drogu – pokvareno, živo meso

pokvareno meso
Printscreen

Novi bizaran trend među mladima zahvatio je Britaniju, a sve je počelo iz potpune dokolice i nedostatka noćnog provoda za vreme pandemije i dugotrajnih karantina. Mladi su navodno izmislili nov način za opijanje, a radi se o prostoj konzumaciji sirovog i pokvarenog mesa.

Sirovo i pokvareno meso predstavlja jak opijat koji im, kako ističe većina mladih osoba, pomaže da se opuste od stresnog i napetog načina života.

Da bi ovakvo meso postalo dovoljno jak opijat, neophodno je da se određena količina mesa ostavi nekoliko dana ili, pak, meseci van frižidera. Jednom kada meso počne da truli, usled pojave određenih bakterija koje ga dekonstruišu, tada je spremno za konzumaciju, prenosi B92.

Sirovo i pokvareno meso pruža veoma jak osećaj opijenosti i, prema rečima mladih, predstavlja najbolji opijat od svih ostalih.

U intervju za poznate tabloidne novine “The Sun”, doktorka Sara Džarvis ističe da je ovaj novi trend veoma opasan po zdravlje ljudi, jer može izazvati određene digestivne probleme, kao i pojavu specifičnih bakterija – Salmonele, Ešerihije koli i Listerije.

Još uvek nije poznato koja supstanca u sirovom mesu izaziva osećaj opijenosti, ali se pretpostavlja da neka od navedenih bakterija stvara ovaj osećaj.

Roditelji tinejdžera pronađenih posle 4 dana: To je taj pubertet, Instagram

Antonije Kosanović

Traži smisao u vreme besmisla, rečima potkradajući emocije.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


302 Shares
302 Shares
Share via
Copy link