Beograd Magazin

Buđenje noćnog života: Od juna ponovo sve kao pre

izlazak u beogradu

Iako se većina obaveza i stvari koje čine našu svakodnevicu vraćaju ili su se već uveliko vratile u normalu, noćni klubovi, splavovi, diskoteke još uvek čekaju na to.

Ugostiteljski objekti su počeli sa radom 4. maja, ali zbog mera kojim se određuje dozvoljen broj okupljenih građana u zatvorenom prostoru, noćni život još uvek čeka svoj momenat.

Ipak, sezona noćnog života u Beogradu čini se, polako se budi.

– Nismo još počeli sa radom, otvorićemo sezonu početkom juna – kažu iz jednog od poznatijih splavova na Ušću.

S druge stane, jedan od njih koji se nalazi na Keju oslobođenja, otvorio je svoja vrata za goste uz poštovanje svih propisanih mera.

– Naš lokal ima baštu, pa većina gostiju uživa napolju, retko ko se odluči da sedne unutra. Poštujemo i propisani broj ljudi, do sada nije bilo više od 50 gostiju, a kako je promenjena odluka, sada ćemo primati 100 ljudi. Radnim danima radimo do ponoći, a vikendom do jedan sat posle ponoći. Svi radici nose maske i rukavice, a obezbeđena su i dezinfekciona sredstva –  objasnili su iz ovog splava.

Po svemu sudeći, noćni život se polako vraća u normalu.

Izvor: Bizlife

Gde je nestao stari duh srpskih kafana?

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Ana Marković

Ana Marković

Štreber i boem. Bosanka i Banaćanka. Novinar. Hodajući detektor laži i emiter istine. Omiljenost - miris uštipaka u 9 ujutru, selo, leto i grlati petao, crk'o dabogda.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link